Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Türkiye İşçi Partisi (TİP) İstanbul İl Başkanlığı'nı ziyaretinin ardından konuşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel Cumhurbaşkanı aday adaylığında başvuruların yarın sona ermesi ve gelinen süreçle ilgili konuştu.

DHA'nın haberine göre Özel, "Benim Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı olarak beklentim, bu sürecin tüm aday adayları açısından adil ve şeffaf bir şekilde yürümesidir. Gruptaki arkadaşlarımızdan aldığımız bilgilere göre Ekrem İmamoğlu aday olmak için gerekecek imza sayısının üç katına yakınını zaten ilk günün sonunda veya 24 saat içinde tamamlamıştı. Salı günü ilk imza atıldıktan 24 saat sonra gerekli imza sayısına dakikalar içerisinde ulaşıp bir gün içinde de üç katına ulaşmıştı" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TİP İstanbul İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Özel burada TİP Genel Başkanı Erkan Baş ile bir buçuk saatlik bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmeye CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, TİP Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil ve çok sayıda partili katıldı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ