Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Son dakika: İrem Derici, Cem Belevi'ye yeniden şans verdi!
        2

        Yaşananlardan sonra yeni bir gelişme yaşandı. Önce Bircan Bali eski kocasıyla barıştı ve aşk pozlarını da Instagram'dan paylaştı.

        Ardından da İrem Derici'nin Cem Belevi ile ilişkisine bir şans verdiği ortaya çıktı. Sosyal medya hesaplarından birbirlerini silen ikili, yeniden takipleşmeye de başladı.

        3

        NELER OLMUŞTU?

        Son dönemde şarkılarından çok yaptığı açıklamalarla gündeme gelen İrem Derici'nin kısa bir süre önce kendisi gibi şarkıcı olan Cem Belevi ile yeni bir aşka yelken açtığı konuşulmuştu.

        "İDDİALAR GERÇEĞİ YANSITMIYOR"

        Açıklama yapan Derici, iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade ederek, "Yakıştırmanız çok tatlı ama her seferinde aynı cevabı vermek yordu. Hayatımda biri olursa sırtıma alıp, geleceğim kurbanlık koyun gibi..." demişti.

        4

        BİRBİRLERİNİ SİLDİLER

        Kısa bir süre sonra birlikteliklerini doğrulayan İrem Derici ile Cem Belevi'nin ardından sosyal medyadan birbirlerini takipten çıkması dikkat çekmişti.

        "ÇOK FENA ALDATILDIM" DEMİŞTİ

        Daha sonra Belevi tarafından aldatıldığını iddia eden Derici, "Evet, 3-4 ay önce çok fena aldatıldım. Yakalamadım, yakalattılar. Zeki bir kadınım, anladım. Allah cezalarını verecek.” demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ