Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Isparta ve Denizli'de bugün okullar tatil mi, Valilikten kar tatili açıklaması geldi mi? 13 Ocak 2022 Perşembe bugün Isparta ve Denizli'de okul var mı?
        1

        Ülkenin doğu illlerini etkisi altına alan yoğun kar yağışı hafta başından itibaren yurdun dört bir yanında hissedilmeye başladı. Bingöl, Muş, Tunceli, Bitlis, Kırklareli gibi pek çok ilde kar yağışının neden olduğu olumsuzluklar göz önüne alınarak eğitime ara verilmesine neden oldu. Kar tatili olacak illerin valilikleri tarafından teker teker açıklamalar gelmeye başladı.

        Denizli ve Isparta'daki öğrenciler bugün okul olup olmayacağını merak ediyor. İşte Denizli'de ve Isparta'da bugün okul var mı, tatil mi sorusunun cevabı ve kar tatili ile ilgili son gelişmeler...

        2

        13 OCAK PERŞEMBE ISPARTA'DA OKULLAR TATİL Mİ?

        Bugün öğlen saatlerinde Isparta'nın Yalvaç ilçesinde Yalvaç Milli Eğitim Müdürlüğü’nden “Yoğun kar yağışı nedeniyle Yalvaç merkez ve köy okullarında eğitime 12 Ocak 2022 Çarşamba günü 1 (bir) gün ara verilmiş olup, uzaktan eğitim yapılacaktır” açıklaması yapılmıştı.

        13 Ocak Perşembe günü Isparta kar tatiline ilişikin bir açıklama henüz bulunmuyor.

        3

        13 OCAK PERŞEMBE DENİZLİ'DE OKULLAR TATİL Mİ?

        12 Ocak Çarşamba günü Denizli’nin Çameli ilçesinde dün akşam saatlerinde başlayan ve halen etkisini sürdüren yağışla birlikte, kar kalındığı 30 santimetreye kadar yükseldi. Hava sıcaklığının eksileri gördüğü kentte, eğitime 1 gün ara verilirken bazı çalışanlar idari izinli sayıldı.

        13 Ocak Perşembe günü kar tatiline ilişkin bir açıklama henüz yapılmadı.

        Haberi Hazırlayan: Elif Avcı

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ