Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul 29 Ekim etkinlikleri, konserleri ve kutlamaları 2023: Cumhuriyet Bayramı 100. yıl bugün İBB İstanbul ücretsiz konserleri hangi sanatçılar var, nerede, ne zaman saat kaçta başlayacak?
        1

        İstanbul 29 Ekim konserleri, kutlamaları ve etkinlikleri... Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde ilan edilen Cumhuriyet'in üzerinden tam 100 yıl geçti. Türkiye Cumhuriyeti, 100. yaşını büyük bir sevinç ve heyecan ile kutluyor. Yurdun dört bir yanında çeşitli etkinlikler, konserler ve kutlamalar ile bu çok önemli günün anlamı yaşatılıyor. İstanbul'da da Cumhuriyet'in 100. yılı çeşitli konserler ve etkinlikler ile kutlanıyor. Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak gerçekleştirilecek olan etkinliklerde Gülşen, Edis, İrem Derici, Volkan Konak, Sertab Erener ve Sıla gibi ünlü isimler sahne alacak. İşte 29 Ekim 2023 Pazar İstanbul Cumhuriyet Bayramı konserleri, kutlamaları ve etkinlikleri programı...

        2

        İBB'nin Cumhuriyet Bayramı kutlaması Maltepe etkinlik alanında

        İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB) Cumhuriyet'in 100. yılı kutlama konseri 29 Ekim'de Maltepe Etkinlik alanında yapılacak.

        Etkinlikte, Haluk Bilginer'in seslendireceği temsili Cumhuriyet ağacı, bir kız çocuğu ile yolculuğa çıkacak. 40 dakika sürecek bu özel gösteriye, yurt dışından gelen hava ve yer akrobatları eşlik edecek.

        MALTEPE ETKİNLİK ALANI KONUM BİLGİSİ İÇİN TIKLAYINIZ

        3

        İtalya'dan gelen uçan balonlu akrobasi ekibi, Türkiye'nin her şehrini temsil eden 81 halk oyunları dansçısıyla aynı sahnede buluşacak. Etkinlikte, halk oyunları ve modern dans ekipleri ile tiyatroculardan oluşan 210 kişi yer alacak. Hayallerinin peşinden giden kız çocuğunu, jimnastik sporcusu Doğa Kale canlandıracak.

        Müzisyen, aranjör ve yapımcı İskender Paydaş da 29 Ekim'de Maltepe Sahil Etkinlik Alanı’nda gerçekleşecek kutlamalara katılacak.

        Cumhuriyet kutlamalarına özel hazırlanan yeni şarkıları da dinleyicinin beğenisine sunacak Paydaş, Zülfü Livaneli, Duman, Kubat ve Edis'in de aralarında bulunduğu ünlü isimleri sahnesinde ağırlayacak.

        7

        İlyun Bürkev

        Cümbüş Cemaat

        Ersin Show

        8

        VOLKAN KONAK KONSERİ

        Tarih: 27 Ekim Cuma

        Yer: Yaşar Kemal Kültür Merkezi Konser Alanı, Maltepe

        MELİKE ŞAHİN KONSERİ

        Tarih: 28 Ekim Cumartesi

        Yer: Maltepe Etkinlik Alanı

        9

        BETÜL DEMİR KONSERİ

        Tarih: 28 Ekim Cumartesi

        Yer: Maçka Parkı, Şişli

        OZBİ KONSERİ

        Tarih: 28 Ekim Cumartesi

        Yer: Maltepe Etkinlik Alanı

        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ