Büyükçekmece'de eşine tokat attı; çevredekiler darp etti
İstanbul'da iki ayrı ilçede kadına şiddet olayı yaşandı. Büyükçekmece'de eşine tokat attığı iddia edilen kişiye çevredekiler tekme tokat saldırdı. Esenyurt'ta ise bir AVM'de bebek arabası ile ilerleyen çift tartıştı. Bu sırada ise adam, çocuklu kadına tokat attı. Dehşet anları ise güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı
ABONE OLBüyükçekmece'de eşine tokat attığı iddia edilen kişiye çevredekiler tekme tokat saldırırken, bir kişi ise yerden aldığı kaldırım taşını attı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
DHA'nın haberine göre olay, geçtiğimiz perşembe günü meydana geldi. İddiaya göre, sokakta karı koca arasında tartışma başladı.
Tartışma sırasında ismi öğrenilemeyen kişi, eşine tokat attı. Olayı gören çevredeki gençler, karısına tokat atan kişiye tekme tokat saldırırken, bir kişi de yerden aldığı kaldırım taşını attı.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ