Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstifa eden belediye başkanları! 3 belediye başkanları istifa etti mi?

        İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın istifası ile başlayan süreç Düzce ve Niğde belediye başkanlarının görevi bırakmalarıyla devam etti. Melih Gökçek'in de aralarında bulunduğu 3 belediye başkanının daha istifası bekleniyor. Ankara, Balıkesir ve Bursa belediye başkanları için Cumhurbaşkanı Erdoğan, "En kısa sürede istifalarını vereceklerine inanıyorum" demişti.

        İSTİFA EDEN BELEDİYE BAŞKANLARI

        KADİR TOPBAŞ

        İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş 22 Eylül 2017'de istifa etti. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, Saraçhane'deki belediye binasında saat 18.35'de bir basın toplantısı düzenleyerek istifasını açıkladı.

        İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı'nda Kadir Topbaş'ın istifasının ardından boşalan koltuğa Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysalseçildi.

        REKLAM

        MEHMET KELEŞ

        Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş 2 Ekim 2017 tarihinde yayınladığı yazılı açıklama ile belediye başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

        DüzceBelediye Başkanı Mehmet Keleş'in istifasının ardından AK Parti'nin adayı olan Dursun Ay Düzce Belediye Başkanlığı'na seçildi.

        FARUK AKDOĞAN

        Niğde Belediye Başkanlığı'nda ikinci dönemi olan Faruk Akdoğan 18 Ekim'de düzenlediği basın toplantısında, başkanlık görevinden istifa ettiğini açıkladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ