Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray ''İyi ki Fatih Terim geldi'' - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'da Fatih Terim'in gelişiyle birlikte bahar havası esmeye başladı. Göztepe galibiyeti de gelince bu mutluluk bir kat daha arttı.

        2

        Galatasaray’ın başına İmparator’un gelişiyle oyuncuların tümünün rahatladığını vurgulayan Yasin Öztekin, “Onun gibi tecrübeli bir hocayla çalıştığımız için çok keyifliyiz. İyi ki geldi. İnşallah şampiyon olacağız” dedi.

        3

        Gazete Habertürk'ten Erhan Telli'nin haberine göre; Göztepe maçında gol atan Rodrigues’in sakatlanmasıyla oyuna giren ve attığı şık kafa golü ile galibiyetin en önemli mimarlarından biri olan Yasin Öztekin, Fatih Terim’in gelişinin takıma ayrı bir hava kattığını vurguladı.

        4

        ‘İyi ki Terim geldi’ diyen Yasin, oyuncuların tümünün rahatladığını belirtip “Onun gibi bir hocayla çalış- tığımız için çok keyifliyiz. İkinci yarı çok zorlu geçecek. İnşallah hocamızın tecrübesiyle şampiyon olacağız. Hedefe ulacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

        5

        Hamza Hamzaoğlu dönemindeki son şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Sarı-Kırmızılı oyuncu, Göztepe maçının ardından “Hem hocamızla hem de taraftarlarımızla ikinci yarıda iyi performans gösterip 21. şampiyonluğumuzu almak istiyoruz” ifadesini kullanmıştı.

        6

        ''TERİM FUTBOLU BİLEN HARİKA BİR HOCA''

        Gazete Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre; Fatih Terim’in ilk maçında orijinal yeri sağ beke çektiği Martin Linnes gelecekten çok umutlu olduğunu söyledi.

        7

        “Tudor ve Fatih hoca arasındaki farkı” sorduğumuz Norveçli oyuncu, “Bir şey söylemek zor, henüz 2 antrenman yaptık.

        8

        Ama bence şimdiye kadar çok iyi, futbolu iyi bilen harika bir hoca. İnsanlara nasıl davranacağını, nasıl konuşacağını çok iyi biliyor. Bu yüzden onunla çalışmaya devam etmek için heyecanlıyım” dedi.

        9

        Terim’in Norveç’te de bilinen bir isim olduğuna işaret eden Linnes, “Kupalar kazanmış, herkesin tanıdığı bir isim. Bence gelecek iyi görünüyor.

        13

        SİNAN GÜMÜŞ: FATİH HOCA GELDİĞİ İÇİN MUTLU OLDUK

        "Çok mutluyuz Fatih hoca gibi bir insanın bize katıldığı için. Son 20-30 seneye bakarsak Galatasaray tarihi değiştiren bir hoca. 2 gün çalışma fırsatımız var.

        14

        "Kendi oyununu bize gösteremedi. 'İkinci devre, kampta bambaşka bir Galatasaray göreceksiniz' dedi. Mutlu olmamızı istedi. Yine sahada düşündüğümüzü yapmamızı istedik."

        15

        UĞURLU ÇOCUKLAR

        Yasin, maç öncesi kampta her zaman yaptığı gibi altyapıya giderek futbol okulundaki oğlu Miraç’ı izledi. Bu sırada bir anda tüm futbolcu adayları etrafını sardı. Çocukların hiçbirini kırmayan Yasin, herkesle tek tek fotoğraf çektirdi.

        16

        Sarı-Kırmızılı oyuncuya teşekkür eden minik öğrenciler, “İnşallah bu akşam gol atarsın abi” şeklinde konuştu. Bu dilekler tuttu ve Yasin maçta golünü attı. Sarı-Kırmızılı oyuncu, gol attığı Alanya maçından sonra da minikler tarafından sevgi çemberine alınmıştı.

        17

        Bu dilekler tuttu ve Yasin maçta golünü attı. Sarı-Kırmızılı oyuncu, gol attığı Alanya maçından sonra da minikler tarafından sevgi çemberine alınmıştı.

        18

        64 yaşındaki tecrübeli teknik adam, 4. kez Galatasaray'ın başına geldi ve ilk maçında Göztepe'yi 3-1 mağlup etmeyi başardı. Galatasaray'la 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Fatih Terim, Galatasaray'ın dışında kariyerinde AC Milan ve Fiorentina gibi önemli kulüpleri de çalıştırmıştı. Son olarak A Milli Takım'ı çalıştırıp, Galatasaray'ın başına geçen Terim, 4 yıllık aranın ardından Aralık 2017'de tekrar Galatasaray'ın başına geçti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ