Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA) Spor Toto 1'inci Lig'de ilk yarının son haftasında 0-0 sona eren Altınordu-Çaykur Rizespor maçının ardından her iki takımın teknik direktörü düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

        Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, kazanmak için çok uğraştıklarını belirterek, "Çok mücadele ettik ama olmadı. İlk yarıyı 30 puanla kapattık. Bütün hazırlıklarımızı ikinci yarı için yapacağız. Hem transfer hem maçlar açısından. İyi dinlenip ikinci yarı için hazır olacağız" dedi.

        Altınordu'da ilk maçına çıkan teknik direktör Gökhan Ünal, maçtan önce takımda özellikle genç oyuncularda özgüven eksikliği gördüğünü, bunu gidermek için çalışmalar yaptığını dile getirerek, "Bireysel anlamda yeteneklerini sergileyemeyenler vardı. Onlara beraber oynamayı öğretmeye çalışıyorum. Onları özgür bırakmazsak onlardan faydalanamayız" diye konuştu.

        "HAFTALAR SONRA GOL YEMEDİK, BU UMUT VERİCİ"

        "Maçı kazanabilirdik, kaybedebilirdik ama kazanmaya yakın taraftık" diyen Altınordu Teknik Direktörü Gökhan Ünal, "Devre arasında oyuncularım mutluydu, hepsinin yüzü gülüyordu. Alınan 1 puan bizim için önemli. Haftalar sonra gol yemedik. Bu umut verici. Önümüzde ara var, iyi değerlendirip ikinci yarıya iyi başlamak istiyoruz. Küme düşmek gibi bir düşüncemiz asla yok. Altınordu'yu en üst seviyeye çıkarmaya geldim. İnşallah sezonu mutlu bir şekilde bitireceğiz" ifadelerini kullandı.

        Teknik direktör Ünal, transferde ince eleyip sık dokuyacaklarını ifade etti.

        GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

        Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz'ın açıklamaları

        Altınordu Teknik Direktörü Gökhan Ünal'ın açıklamaları

        KJ Haber: Mustafa KÖPRÜLÜ Kamera: Can ÇUBUKÇUOĞLU/ İZMİR, (DHA)DHA-Spor Türkiye-İzmir

        2022-12-26 19:37:45

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler