Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA) - Spor Toto 1'inci Lig'de art arda Erzurumspor FK ve Beyçimento Bandırmaspor maçlarını kazanıp Play-Off yolunda umutlanan Göztepe, Gençlerbirliği'ni yenerek bu sezon bir ilki gerçekleştirmek istiyor. Daha önce 3 kez üst üste 2 galibiyet alabilen sarı-kırmızılılar, Ankara'da kazandığı takdirde ilk defa 3'lü seri yakalayacak. Göztepe son olarak geçen sezon veda ettiği Süper Lig'de 2 galibiyetin üzerinde seri yakaladı.

        Antalyaspor, Yeni Malatyaspor, Sivasspor ve Başakşehir'i yenerek iyi bir seri elde eden Göztepe ardından bir daha galibiyet yüzü göremedi ve sezon bitiminde küme düştü. Bu sezon ise ayrı ayrı haftalarda 2 maç üst üste kazanabilen Göztepe, serinin devamını getiremedi. Göztepe ayrıca son 3 deplasman maçından 7 puan çıkardı. Son yenilgisini Eyüpspor'a karşı 1-0'lık skorla alan İzmir ekibi, Adanaspor'la berabere kalıp Erzurumspor FK ve Çaykur Rizespor'u yenmeyi başardı. DHA-Spor Türkiye-İzmir İZMİR

        2023-02-03 12:10:18

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler