Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1'inci Lig'de geçen hafta evinde son sıradaki Giresunspor'u 1-0 yendikten sonra kümede kalma mücadelesinde az da olsa umutlanan Altay dün deplasmanda Ümraniyespor'a 2-0 kaybederek taraftarını üzdü. Bitime 9 hafta kala maç fazlasıyla kümede kalma barajının 8 puan gerisinde yer alan İzmir ekibi sergilediği futbolla ümit vermiyor. Kadrosunun büyük bölümü altyapıdan yetişen gençlerden oluşan siyah-beyazlılar, Ümraniyespor'a yenilerek deplasmanda üst üste 4'üncü mağlubiyetini aldı.

        Bu periyotta Tuzlaspor (2-0), Göztepe (4-0), Bodrum FK (3-0) ve Ümraniyespor'a (2-0) mağlup olan Altay, kalesinde 11 gol görürken, gol atma başarısı gösteremedi. Altay bu sezon dış sahada oynadığı 13 karşılaşmada 1 galibiyet, 1 beraberlik, 11 yenilgi alıp topladığı 4 puanla en başarısız takım oldu. Önümüzdeki hafta Gençlerbirliği'ni konuk edecek İzmir temsilcisi, sezonu Sakaryaspor (D), Bandırmaspor, Eyüpspor (D), Çorum FK, Manisa FK, Boluspor (D), Adanaspor ve Keçiörengücü (D) maçlarıyla tamamlayacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler