Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        LEZİTA, İzmir Kemalpaşa'daki üretim tesisinde yeni anne olan çalışanlarına özel bir oda hazırladı. 'Mutlu Anne Odası' adı verilen oda ile çalışanların, bebekleri için gerekli anne sütünü konforlu bir ortamda sağlaması hedeflendiği bildirildi.

        Lezita, yeni anne olan çalışanları için 'Mutlu Anne Odası' oluşturdu. İzmir Kemalpaşa'daki üretim tesisinde hayata geçirilen 'Mutlu Anne Odası' ile yeni annelere, bebekleri için büyük önem taşıyan anne sütü sağlama sürecinde, konforlu ve huzurlu bir ortam yaratılması hedeflendi. Mutlu Anne Odası'nda süt sağım ekipmanları, bir çocuk bakım markasının 'Süt Saatim' sosyal sorumluluk projesi kapsamında karşılandı. Hayatın her alanında cinsiyet eşitliği kapsamında, kadınların iş gücüne katılımını teşvik amacıyla bu yöndeki politikalarını İnsan Kaynakları departmanı ile sürekli güncellediği belirtilen Lezita'nın bu doğrultuda çalışanlarının yüzde 40'ının kadın olduğu bildirildi.

        Mutlu Anne Odası'nın açılış töreninde konuşan Lezita Genel Müdürü Mesut Ergül, "Çalışan dostu bir anlayışla hareket eden şirketimiz, ailemizin yeni anne olan üyelerinin konforunu ve mutluluğunu ön planda tutarak Mutlu Anne Odası'nı oluşturdu. Artık yeni anne olan çalışanlarımız, iş günlerinde bebeklerine anne sütü sunmanın rahatlığını ve güvencesini yaşayabilecekler. Ayrıca çok yakında Lezita bünyesinde bir kreşimiz de hayata geçecek. Lezita, çalışanlarının refahını ön planda tutarak, sadece bir iş yeri olmaktan çok daha fazlasını sunmaya devam edecek" dedi.

        'ANNELERE EV KONFORUNDA BİR ORTAM SUNUYOR'

        Lezita Pazarlama Müdürü Besime Bakiler ise kadınların iş hayatındaki varlığının, ekonomik ve toplumsal kalkınmanın sürdürülebilirliği açısından son derece önemli olduğuna dikkati çekip, "Lezita'da yönetim kurulundan, yöneticilerimize ve üretime kadar her alanda kadının iş gücü var, kadının sesi var, kadının gücü var, kadının emeği ve yaratıcılığı var. İş hayatında kadın olmak, zorlukları da beraberinde getiriyor. Lezita bünyesinde açtığımız Mutlu Anne Odası, annelerimizin rahatlığını gözetirken, onların hijyenik bir ortamda kolaylıkla süt sağması ve güvenle saklayabilmesi için ev konforunda bir ortam sunuyor."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler