Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1'inci Lig'de direkt Süper Lig'e yükselme mücadelesi veren Göztepe, sezonun en dramatik mağlubiyetlerinden birini aldı. Önemli rakiplerinden Kocaelispor'a konuk olan sarı-kırmızılılar 83'üncü dakikaya kadar 2-0 önde götürdüğü maçı eşine çok az rastlanır şekilde 3 penaltı golüyle 3-2 kaybetti. Emir Ortakaya'nın kendi kalesine attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamlayıp 71'de Kubilay'ın golüyle 2-0'ı bulan İzmir ekibi, 83'üncü, 90'ıncı ve 90+9'uncu dakikada Candeias'ın penaltı golleriyle yıkıldı. Takipçisi Sakaryaspor'un kaybettiği haftada farkı açıp Süper Lig kapısını aralama fırsatını tepen Göztepe, yine de büyük avantajı elinde bulundurdu. Bitime 6 maç kala rakiplerinin 8 puan önünde yer alan Göztepe, yenilgiye rağmen Süper Lig için yine en büyük favori takım konumunda kaldı.

        STOILOV: DUYGUSALLIĞA KAPILDIK

        Göztepe'nin başında ikinci yenilgisini alan teknik direktör Stanimir Stoilov, duygusallığa kapıldıklarını söyledi. Takımın iyi futbol oynadığını belirten Bulgar çalıştırıcı, “Sadece oyunun son bölümlerinde biraz duygusallaştık. Duygularımızla oynayınca da oyun aklımızı kaybettik. Bu durum bizim defansif organizasyonumuzu olumsuz etkiledi. Futbolda bunlar olur. Şimdi başımızı öne kaldıracağız. Sıkı bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki Süper Lig hedefine odaklanacağız. Maçlarımızı kazanıp Süper Lig'e yükseleceğiz" dedi.

        56 puanla 2'nci sırada yoluna devam eden Göztepe, Erzurumspor FK, Tuzlaspor (D), Giresunspor (D), Gençlerbirliği, Eyüpspor (D) ve Bodrum FK maçlarıyla sezonu tamamlayacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler