Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa ŞOKE EDEN OLAY! İstanbul'da yıkım sırasında bir apartmanın balkon duvarlarının olmadığı ortaya çıktı - Son dakika haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İstanbul'un Avcılar ilçesindeki Denizköşkler Mahallesi'nde yaklaşık 40 yıllık 5 katlı binanın kentsel dönüşüm kapsamında yıkılmasına karar verildi.

        BALKONA DUVAR YAPMAMIŞLAR

        DHA'da yer alan habere göre işlemlerin tamamlanmasıyla binanın yıkımına geçildi. Bina, ekipler tarafından yıkılırken, bitişiğinde bulunan binadaki dairelerin balkon duvarının olmadığı ortaya çıktı.

        BİNA DUVARSIZ KALDI

        REKLAM

        Bina ile birlikte balkondaki duvarlar da yıkılınca, bina duvarsız kaldı. Binada yaşayanlar, Avcılar Belediyesi ve müteahhit ile görüşerek zararlarının karşılanmasını istedi.

        "PVC'LERİ BİZİM BİNAYA MONTE ETMİŞLER"

        Yıkım müteahhidi Önder Yıldırım, bu olayda hiçbir yükümlülükleri olmadığını ama zararı karşılayacaklarını belirterek, "Yan bina bizim yıktığımız binanın duvarını kullanmış. PVC'leri bizim binaya monte ederek oturtmuşlar.

        "BALKON DUVARI, BİZİM BİNANIN DUVARI"

        Ama yine de zararı kendimiz karşılayacağız. Ustamızı çağırdık, malzemeleri hazır halde bulunuyor. Yarın başlayacağız ve teslim edeceğiz.

        Balkon duvarları aslında bizim yıktığımız binanın duvarı. Burada kendi duvarları olmadan balkonu inşa etmişler yine de biz zararını karşılıyoruz, yarına teslim edeceğiz" dedi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ