Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1'inci Lig'de son olarak hafta içinde evinde Bandırmaspor'a 6-0 yenilen düşme hattındaki Altay yarın deplasmanda lider Eyüpspor ile karşı karşıya gelecek. Eyüp Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak 29'uncu hafta maçını Alpaslan Şen yönetecek.

        Ev sahibi Eyüpspor karşılaşmayı kazanması halinde bitime 5 hafta kala Süper Lig'e yükselmeyi garantileyecek. Rakibine yenilmesi halinde Altay'ın matematiksel olarak küme düşmesi kesinleşebilir. Siyah-beyazlılar galip gelse bile kümede kalma yarışındaki rakipleri de kazanırsa lige mendil sallayacak. Ligde Eyüpspor 64 puanla zirvede yer alırken, İzmir temsilcisi 15 puanla 17'nci basamakta yer alıyor. İlk yarıda Eyüpspor deplasmanda Altay'ı 7-1 mağlup etmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler