İzmir Çoruhlu FK, teknik direktörlük görevine 48 yaşındaki çalıştırıcı Halim Köse’nin getirildiğini duyurdu.
TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden İzmir Çoruhlu FK, sezona teknik direktör Engin Dursun yönetiminde başladı. Ancak alınan sonuçların beklentilerin altında kalması üzerine kısa sürede teknik direktör değişikliğine gidildi ve takımın başına deneyimli isim Levent Eriş getirildi. Eriş döneminde de istenilen çıkış yakalanamayınca ve ekip düşme hattından uzaklaşamayınca bir kez daha değişim kararı alındı. Ligin bitimine 5 hafta kala ise İzmir temsilcisi, 48 yaşındaki teknik direktör Halim Köse ile anlaşmaya vardı. Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada, "Takımımızda daha önce de başarıyla görev yapmış tecrübeli teknik direktör Halim Karaköse ile anlaşma sağlanmıştır. Kendisine başarılar dileriz.
Öte yandan İzmir Çoruhlu FK, 25. hafta itibarıyla ligde sondan bir üst basamak olan 15. sırada bulunuyor. İzmir temsilcisi 15 puana sahip olurken, düşme hattının hemen üzerindeki Altay’ın ise 20 puanı bulunuyor.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.