Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altay, TFF 1. Lig’in 34. haftasında konuk olacağı Giresunspor’u mağlup ederek, hata yapmak istemiyor. Siyahbeyazlılar, playoff sıralamasında yer bulabilmek için Fatih Karagümrük’ün kaybetmesini bekleyecek.

        TFF 1. Lig’in son haftasında Altay, yarın 17.30’da Giresunspor’a konuk olacak. Ligde 51 puanla 7. sırada bulunan siyahbeyazlılar, playoff sıralamasında yer alabilmek için puan kaybı yaşamak istemiyor. İzmir ekibinin playoff iddiasını sürdürebilmesi için kazanması yetmiyor. Altay aynı zamanda Fatih Karagümrük’ün sahasında küme düşmesi kesinleşen Adanaspor’a yenilmesini bekleyecek. Playoff şansını geçtiğimiz hafta sahasında BB Erzurumspor’a 10 yenilerek büyük ölçüde kaybeden Altay, son kozunu oynayacak.

        Koşukavaklı Altay, son maçı kazanmak istiyor

        Giresunspor maçı öncesi Altay’da önemli bir eksik bulunmazken, 30. haftada Eskişehirspor deplasmanında çıkan tartışmada kırmızı kart gören ve 3 maç ceza alan Teknik Direktör Yalçın Koşukavak, Giresun deplasmanında takımının başında yer alacak. Siyahbeyazlılar, aynı zamanda bu maçla ligin ikinci yarısındaki ilk deplasman galibiyetini almak istiyor. İzmir ekibi, ligin ikinci yarısında deplasmanda oynadığı son 5 deplasman maçından da 5 beraberlik çıkartırken toplamda oynadığı 8 maçta 6 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Geçtiğimiz hafta BB Erzurumspor’a yenilerek 10 maçlık yenilgisizlik serisi son bulan Altay, playoff sıralamasında yer bulamasa bile ligi galibiyetle kapatmak istiyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler