Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA) Voleybolda müzesinde 4 lig, 3 Kupa Voley, 1 de Challenge Kupası şampiyonluğu bulunan, filede Avrupa'da kupa kaldıran ilk Türk erkek takımı olan Arkas Spor, Spor Toto Şampiyonlar Kupası'nda ise bir türlü şanssızlığını kıramadı. İzmir temsilcisi, son lig ve kupa şampiyonunu sezon öncesi karşı karşıya getiren geleneksel final organizasyonundan 6'ncı kez eli boş döndü.

        Geçen sezon Kupa Voley'i kazanarak lig şampiyonu Ziraat Bankkart'la Şampiyonlar Kupası'nda karşı karşıya gelme hakkını elde eden mavi-beyazlılar, Ankara'da  TVF Başkent Voleybol Salonu'ndaki finali 3-0 kaybetti. Şampiyonlar Kupası'nı finallerde 2009'da İstanbul BŞB'ye, 2011 ve 2020'de Fenerbahçe'ye 2013 ve 2015'te Halkbank'a kaptıran Arkas Spor, bu kupadaki 6'ncı finalinde de mağlup oldu.DHA-Spor Türkiye-İzmir İZMİR, (DHA)

        2022-09-29 10:44:56

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler