Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Jade Goody'nin oğlu Bobby Jack Brazier: Annemi özlemiyorum
        1

        İngiltere'de yayımlanan 'Biri Bizi Gözetliyor' adlı yarışma ile adını duyuran TV yıldızı Jade Goody (27), rahim kanseri nedeniyle 2009 yılında hayata veda etmişti.

        2

        Goody vefat ettiğinde henüz 5 yaşında olan oğlu Bobby Jack Brazier, büyüdü. Kısa bir süre önce 18. yaşına basan Brazier, annesiyle geçtiği 5 yılı düşündüğünde hissettiklerini dile getirdi.

        3

        İki yıl önce modellik yapmaya başlayan Bobby Jack Brazier, 'The Face' adlı internet sitesine konuştu. Annesini özleyip özlemediği sorulan Brazier, "Bu konuda bir şey kaçırmış gibi hissetmiyorum. Bu benim için normal. Ben annemle geçirdiğim zamandan daha fazlasını yanımda o olmadan geçirdim." diye yanıt verdi.

        4

        "ANNEMİ ÖZLEYECEK KADAR UZUN ZAMAN GEÇİRMEDİM"

        Bobby Jack Brazier, bu konudaki görüşünü "Annemi özlemiyorum. Çünkü annemle, onu özleyecek kadar uzun zaman geçirmediğimi düşünüyorum." sözleriyle özetledi. Brazier, daha sonra şu ifadeleri kullandı:

        Neler olabileceğini özlüyorum. Canımı en çok yakan şey herhangi birini kaybetmek değil, Jade'i kaybetmek.

        5

        Jade Goody'nin TV sunucusu Jeff Brazier ile evliliğinden dünyaya gelen Bobby, annesi ünlü olduğunda başka insanların onda gördükleri şeyi görebilmek istediğini de sözlerine ekledi.

        6

        Bobby Brazier son yıllarda adını moda dünyasında duyurmaya başladı. Genç Bobby en çok annesine olan benzerliğiyle dikkat çekiyor. Geçen yıl Daily Mail gazetesine verdiği röportajda herkesin kendisini annesine ne kadar benzettiğini vurgulamıştı. Brazier, o röportajda "Anneme benziyorum. Herkes bana sürekli olarak anneme benzediğimi söylerdi. Onun dudaklarına, gözlerine ve gülüşüne sahibim." diye konuşmuştu.

        7

        BİR KARDEŞİ DAHA VAR

        Jade Goody'nin Brazier'den Bob dışında Freddie adında bir oğlu daha bulunuyor. Goody, rahim kanseri nedeniyle 2009 yılında hayata veda ettiğinde Freddie 4, Bobby de 5 yaşındaydı. İki kardeş, annelerinin vefatından sonra babaları Jeff Brazier ve üvey anneleri Kate Dwyer ile birlikte yaşamaya başlamıştı.

        Jeff Brazier, iki çocuğunun çok genç yaşta anne kaybının acısıyla mücadele etmek zorunda kaldıklarını belirtmişti.

        8

        EVLENDİKTEN SONRA VEFAT ETTİ

        Jade Goody, 2008 yılında rahim kanserine yakalanmıştı. Doktorlar bir kaç hafta ömrü olduğunu söylemesine rağmen Goody, 2009'da sevgilisi Jack Tweed ile nikah masasına oturmuştu. Fakat Jade Goody, evlendikten kısa bir süre sonra da hayata veda etmişti.

        9

        ÇOCUKLARINA 2 MİLYON STERLİN BIRAKMIŞTI

        Hastalığını öğrenmesine rağmen çektiği acıları büyük bir cesaretle anlatan genç kadın, iki çocuğunun geleceğini ve eğitimini garanti altına alabilmek için basına öyküsünü ve evlilik fotoğraflarının telif haklarını satmıştı. Jade Goody, hayata veda ettiğinde çocukları için 2 milyon sterlin miras bıraktığı basına yansımıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ