Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de Janssen için karar verildi! (Son dakika Fenerbahçe haberleri) - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Fenerbahçe'de Kayserispor maçının kadrosunda yer alması beklenen Vincent Janssen, sarı-lacivertlilerin en memnun olduğu transferlerden biri...

        2

        3 aylık sakatlığına rağmen çalışmaları ve özel programları hiç aksatmadan uygulayan Janssen, profesyonelliğiyle teknik heyetin takdirini kazandı. Oyuncu saha içi yeteneğiyle de Kocaman'ın inandığı isimlerin başında geliyor.

        3

        Sarı-lacivertli kulübün teknik heyeti, Janssen için gelecek sezon adına adımlar atmaya hazırlanıyor.

        4

        Sezonun bitimine 2 aylık bir zaman olmasına rağmen, Tottenham'a bir mesaj yollanacağı, şayet oyuncuyu ana kadroda düşünmüyorlarsa, 1 yıl daha kiralama talebinde bulunulacağı gelen bilgiler arasında.

        5

        Ancak Fenerbahçe, Tottenham'dan erken karar vermelerini isteyecek.

        6

        Tottenham'a "Janssen'le ilgili kararınızı erken verirseniz, oyuncu bizimle hazırlık kampı geçirerek takıma daha iyi adapte olabilir. Böylece bize daha çok faydası dokunur. Bu sezon 3 ay oynatamadık. Sizden kolaylık bekliyoruz" mesajı iletilecek.

        7

        Bilindiği gibi Tottenham, Kane'in arkasında kaldığı için Janssen'i kiralamıştı. Kane'in bu sezon takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

        8

        Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminin son günü renklerine kattığı Janssen, 8 Aralık'ta sakatlandığı Bursaspor maçı da dahil 11 karşılaşmada görev yaptı.

        9

        10 maça 11'de başlayan Hollandalı, 755 dakikada 2 gol, 2 asistle oynadı.

        10
        11

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ