Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Gözler kritik toplantıda! Kabine Toplantısı ne zaman, bugün mü ve saat kaçta? Eylül ayı Kabine Toplantısı gündem maddeleri neler?
        1

        Kabine Toplantısı tarihi ve gündem maddeleri son dönemin en çok araştırılan konuları arasında yer aldı. Birçok konunun ele alınacağı kritik toplantı öncesinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak Kabine Toptlanısı kararları merak konusu oldu Peki Kabine Toplantısı ne zaman ve saat kaçta? Eylül ayı Kabine Toplantısı gündem maddeleri neler? İşte merak edilen soruların yanıtı...

        2

        KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

        Kabine Toplantısı için geri sayım! Son olarak 5 Eylül günü gerçekleştirilen Kabine Toplantısı'nda önemli kararlar çıkmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilecek Kabine toplantısı 26 Eylül Pazartesi günü Beştepe'de yapılacak.

        3

        KABİNE TOPLANTISI KONUSU NE OLACAK?

        Toplantının ana gündem maddesinin ekonomi olması bekleniyor. Son dönemde enflasyon ile mücadelede atılan adımlar ve fahiş fiyat artışlarına yönelik alınan tedbirlerin sonuçları, Merkez Bankası kararı sonrası piyasalardaki durum, EYT, dış politikadaki gelişmeler değerlendirilecek.