Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kadir İnanır: Hasret giderdik - Magazin haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Usta oyuncu Kadir İnanır, önceki gün Bebek'te objektiflere yansıdı. Yaşadığı sağlık sorunlarının ardından bol bol istirahat eden İnanır, kalabalık arkadaş grubu ile bir araya geldi.

        "İYİYİM, DİNLENİYORUM"

        Gazetecilerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmeyen ve sağlık durumu hakkında konuşan Kadir İnanır, "Şu an gayet iyiyim, dinleniyorum. Bugün arkadaşlarımla bir araya geldim. Hasret gideriyoruz" açıklamasını yaptı.

        REKLAM

        "EVET, TAMAM HATIRLADIM"

        Öte yandan daha önce İnanır'a kendisi hakkında açıklamalarda bulunan Ece Uslu'yu tanıyıp, tanımadığı sorulmuştu. Uslu'yu önce hatırlayamayan ve, "Kim? Ne iş yapıyor?" diyen Kadir İnanır, daha sonra oyuncu olduğunun belirtilmesi üzerine, "Evet, tamam. Hatırladım..." ifadelerini kullanmıştı.

        İnanır, Ece Uslu'nun kendisi hakkındaki açıklamalarının sorulması üzerine ise, "Tamam canım, görüşürüz. İyi akşamlar" demekle yetinmişti.

        "KADİR İNANIR BANA ÇOK KIZDI" DEMİŞTİ

        Ece Uslu, katıldığı bir programda hakkında bilinmeyenleri anlatmıştı. Kars'ın Sarıkamış ilçesinde -40 derece soğukta çekilen filmde üzerinde bir hırka olan Uslu, donma tehlikesiyle karşı karşıya kaldığı anlardan söz etmişti.

        Ece Uslu, "Biz orada -40 derece çalışıyorduk. Ekibin sakallarının bembeyaz olduğunu hatırlıyorum. Bir sahnede kovalar olur, suyu boşaltıp yalaktan su dolduracaktım. Üşümesin diye ellerimi kapatıp, açıyordum. Yönetmenimiz Kadir İnanır, çok kızdı bana. Kendisi karşımda kalpakları takmış, sadece yüzü görünüyor. 'Böyle olur mu?' dedi. 'Ellerini böyle yapma!' dedi. Çok sinirlenmiştim. Elimdeki kovayı fırlattım. Kendisine, 'O zaman siz bu kıyafetlerle bunu yapın!' demiştim" açıklamasında bulunmuştu.

        REKLAM

        Ünlü oyuncu, bu hareketinden sonra Kadir İnanır'ın kendisini daha çok sevdiğini ifade etmişti.

        HAYATI BELGESEL OLUYOR

        Ayrıca usta oyuncu, daha önce gazetecilerin, "Biyografi ve otobiyografi filmleri tekrar gündeme geldi. Siz de hayatınızın film olmasını ister misiniz?" sorusuna yanıt vermişti.

        Usta oyuncu, "Film değil ama 10 senedir devam eden, benim hayatımı anlatan bir belgesel var. Çok duygusal, bir film gibi... Öyle konuk arkadaşlarımız falan yok. Direkt ben olacağım ve hayatım anlatılacak" ifadelerini kullanmıştı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ