Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kars’ta 36 ekip, 134 polisin katılımıyla asayiş uygulaması yapıldı.

        Kars İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince il merkezi ve ilçeler de 36 ekip ve 134 polisin katılımı ile gerçekleştirilen “Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması”nda 577 şahsın GBT kayıtları sorgulandı. Aranan 3 kişi, ile 6 Yoklama kaçağı ve Bakaya yakalanarak gerekli tebligat yapıldı.

        Uygulamada, 44 Okul ve çevresi, 77 iş yeri, 15 Park ve Bahçe, 86 araç, 58 Okul Servis Aracı kontrol edilirken, 2 Servis aracına ve 1 araca toplam 2 bin 112 TL cezai işlem uygulandı.

        Konuyla ilgili Kars Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, “Serhat Şehrimizin huzurunun devamlılığı için; vatandaşlarımızın suç ve suçlulara karşı dikkatli ve duyarlı bulunmalarını, şüpheli gördükleri tüm araç ve şahısları derhal 155 Polis İmdat Hattına bildirmelerini bekliyoruz” denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler