Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde Muzafferettin Gazi İlkokulu öğrencileri, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan ile bir araya gelerek, hayal ettikleri şehri anlattılar.
        Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde Muzafferettin Gazi İlkokulu öğrencileri, Taşköprü Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Hüseyin Arslan ile bir araya geldi.
        Taşköprü Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette öğrenciler, Taşköprü Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi alırken, ilçeye dair düşünce ve taleplerini de paylaşma fırsatı buldu.
        Ziyaret kapsamında öğrencilerle yakından ilgilenen Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, çocukların görüş ve önerilerini tek tek dinleyerek not aldı. Programda, çocukların hayalindeki Taşköprü’nün nasıl bir şehir olması gerektiği üzerine sohbet eden Başkan Arslan, öğrencilerin yönelttiği sorular da cevaplandırıldı.
        Başkan Arslan, çocukların geleceğin mimarları olduğunu belirterek, onların fikirlerinin ve hayallerinin şehirlerin yarınlarına yön verdiğini ifade etti.
        Ziyaret sonunda Başkan Arslan, öğrencilere ve öğretmenlerine teşekkür ederek, eğitim hayatlarında başarılar diledi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler