Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Bugün Kastamonu ve Samsun okullar tatil mi, Valilik'ten kar tatili açıklaması yapıldı mı? 10-11 Mart 2022 Kastamonu ve Samsun okullar tatil oldu mu?
        1

        Aybar kar fırtınasının tüm yurtta hissedilmesinin ardından pek çok okulda eğitime ara verildi. Binlerce veli ve öğrencinin gözü tatil haberlerine çevrildi. 'Kastamonu ve Samsun'da okullar tatil oldu mu?' sorusunun yanıtı bu illerde yaşayanlar tarafından araştırılıyor. Peki, 10-11 Mart Kastamonu ve Samsun okullar tatil mi? İşte, detaylar...

        2

        KASTAMONU'DA OKULLAR TATİL Mİ?

        Kastamonu'nun bazı ilçelerinde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle eğitime yarın ara verildi.

        Cide ve Ağlı kaymakamlıklarından yapılan açıklamada, olumsuz hava şartları nedeniyle 11 Mart Cuma günü eğitime ara verildiği aktarıldı.

        Küre Kaymakamlığından yapılan açıklamada da Yatılı Bölge Ortaokulu dışındaki okullarda yarın eğitim öğretime ara verildiği bildirildi.

        Cide, Küre ve Ağlı ilçelerinde engelli ve hamile kamu görevlilerinin yarın idari izinli sayılacağı kaydedildi.

        Meteorolojiden yapılan açıklamada ise olumsuz hava şartlarının kentin özellikle kuzey kesimlerinde etkili olmasının beklendiği ifade edildi.

        4

        SAMSUN'DA OKULLAR TATİL Mİ?

        Samsun'un 9 ilçesindeki bazı okullarda kar yağışı ile buzlanma nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

        İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Alaçam, Canik, Havza, Kavak, Ladik, Salıpazarı, Tekkeköy, Vezirköprü ve Yakakent ilçelerinde olumsuz hava şartlarının etkili olduğu bildirildi.

        Bu ilçelerde kar ve buzlanma nedeniyle 11 Mart cuma günü bazı okulların tatil edildiği belirtilen açıklamada, eğitimin uzaktan yapılacağı kaydedildi.

        Eğitim öğretime ara verilen okulların detaylı listesine, İl Milli Eğitim Müdürlüğünün internet sitesinden ulaşılabilir.

        5

        Eğitim öğretime ara verilen okulların detaylı listesine http://samsun.meb.gov.tr/www/yogun-kar-yagisi-ve-buzlanma-nedeniyle-11032022-cuma-gunu-egitim-ogretime-ara-verilen-okullar/icerik/2352 linkinden ulaşılabilecek.

        Haberi Hazırlayan: Elif Büşra Cebeci

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ