Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda sürücüleri para vermeye zorlayan, tartıcılık ve kağıt toplayıcılığı yaptığı tespit edilen 5 çocuğun ailesi hakkında işlem yapıydı.

        Edinilen bilgiye göre 15 Mart14 Nisan 2019 tarihleri arasında Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda kavşaklarda dilencilik yapan, sürücüleri para vermeye zorlayan, dilencilik ve kağıt toplayıcılığı yapan çocukların ailelerine Aile Hukukundan Kaynaklanan Yükümlülüğün İhlali'nden işlem yapıldı. Ayrıca 12 şahsa Kabahatler Kanunu'ndan işlem yapıldığı belirtilirken, vatandaşları rahatsız eden dilenciliğin önlenmesi için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

        Çocukların her türlü zararlı faaliyetlerden uzak tutulması ve güvenli eğitimöğretim görebilmeleri için 2 adet uygulama yapıldığı, yapılan uygulamalarda 62 kişinin sorgulandığı, 3 okul servis aracının denetlendiği, 5 internet kafe ve 66 umuma açık yerin kontrol edildiği bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler