Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bu sezon 2 ayrı grupta 17 takımın mücadele ettiği Kayseri U17 Futbol liginde son iki haftaya girildi.

        Gruplarında ilk üç sırayı alan takımların PlayOff oynayacağı ligde 6. hafta maçları oynandı. Geride kalan haftalar sonunda A Grubu'nda Talasgücü Belediyespor, Kayseri Şekerspor ve Kayserigücü takımları PlayOff biletini aldı. Bu grupta son iki hafta prestij maçları oynanacak. B Grubu'nda ise heyecan devam ediyor. OSB Atletikspor, 13 puan ve averaj ile lider durumda bulunurken, aynı puana sahip Kocasinan Şimşekspor ikinci sırada yer alıyor. 12 puanlı Anadolu Yıldızları ve aynı puana sahip Trabzon 3861spor’un yanısıra 10 puanı bulunan Erkiletspor’un PlayOff şansı devam ediyor.

        Bu sezon 6 takımın oynayacağı PlayOff grubunda ilk sırayı alan takım Kayseri'yi U17 Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler