Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Atletizm Federasyonu’nun 20202021 faaliyet programında yer alan Spor Toto U18 Atletizm Ligi Ankara’da yapıldı.

        Türkiye Atletizm Federasyonu takviminde U18 yaş grubunda kulüpler seviyesindeki en önemli organizasyon olan Spor Toto U18 Atletizm Ligi’nde ilk kademe müsabakaları 1011 Temmuz 2021 tarihleri arasında Ankara Beytepe’de yapıldı. Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Atletizm Sahası’ndaki yarışmalarda kadınlarda 12, erkeklerde 19 takım finale kalabilmek için yarıştı.

        Kayseri’yi temsil eden Kayseri Gençlik ve Spor Etkinlikleri Kulübü elde ettiği başarılarla finale kaldı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Kayseri Gençlik ve Spor Etkinlikleri Kulüp sporcularını ve antrenörleri Süleyman Altınoluk, Sezer Şarvan, Zehra Polat Şarvan ve Sedat Bozbay’ı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler