Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kenan İmirzalıoğlu'ndan kızı Lalin ile ilgili açıklama: Annesiyle karar verebilir - Son dakika Magazin Haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberinem göre; Geçtiğimiz aylarda baba olmanın mutluluğunu yaşayan Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ile birlikte Cihangir'de objektiflere takıldı.

        Pandemi günlerinde eşi Sinem Kobal ile bol bol müzik dinlediklerini söyleyen İmirzalıoğlu, plak satın almaya geldiğini açıkladı.

        2

        "ANNESİYLE KARAR VERİR"

        İmirzalıoğlu, herhangi bir sosyal medya hesabı kullanmaması ve gazetecilerin, "Kızınız Lalin için bir sosyal medya hesabı açma planınız var mı?" sorularına yanıt verdi.

        Ünlü oyuncu, "Annesi ile beraber verecekleri bir karar ancak daha yaşı ufak. Kendisi kullanana kadar açma taraftarı değilim. Benim hesabımı soracak olursanız da ben sosyal medyayı pek sevmiyorum. Bu sebeple kullanmıyorum" dedi.

        3

        "ANNESİNE BENZİYOR"

        Kenan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz haftalarda kızıyla ilgili, "Genel olarak annesine benziyor ama içerden bir Kenan bakıyor" ifadelerini kullanmıştı.

        Eşinin çok iyi bir anne olduğunu da sözlerine ekleyen İmirzalıoğlu, "Çok şükür sağlığı ve keyfi yerinde. Sinem, nazar değmesin muhteşem bir anne oldu. Böyle de devam eder diye düşünüyorum" demişti.

        4

        Daha önce de samimi bir itirafta bulunan İmirzalıoğlu, şunları söylemişti:

        Çocuk doğduktan sonra ömür boyu canı yansa, korksa 'anne, anne' diyor. Bir baba adayı olarak kıskanmıyor değilim açıkçası. Olursa o da 'anne' diyecek, 'baba' diyeceğini sanmıyorum.

        LALİN NE DEMEK?

        İmirzalıoğlu ve Kobal'ın kızlarına Lalin ismini vermesinin ardından, Lalin'in anlamı merak konusu olmuştu. Lalin'in 5 farklı anlamı var:

        1. (Eski dilde) parlak kırmızı.
        2. Kırmızı renkte olan, kırmızı renkli olan. Yakut kırmızısı.
        3. Al dudaklı, kırmızı ve güzel dudaklı.
        4. Lal'den yapılmış.
        5. Çiçek.

        5

        İmirzalıoğlu, kendisi gibi oyuncu olan Sinem Kobal ile 2016 yılında Ayvalık'ta nikah masasına oturmuştu.

        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ