Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kilis Çobanbey Gümrük Kapısında Suriye’den Türkiye’ye giren bir tırda yapılan aramalarda 14 bin 720 paket kaçak sigara ele geçirildi. Tır sürücüsü gözaltına alınırken, yapılan operasyonda ele geçirilen kaçak sigaraların miktar bakımın son zamanlarda ele geçirilen en yüksek kaçak sigara miktarı olduğu öğrenildi.

        Kilis’in Elbeyli ilçesi Çobanbey Gümrük Muhafaza Kaçakçılık İstihbarat Bölge Amirliği ekipleri, Suriye’den Türkiye’ye giren bir tırı risk kriterleri çerçevesinde Xray taramasına aldı. Xray cihazı, tütün detektör köpeği ve gümrük personeli tarafından yapılan aramalarda tırın kasasına gizlenmiş halde 14 bin 720 paket kaçak sigara ele geçirildi. Yapılan operasyonda ele geçirilen 14 bin 720 paket kaçak sigaranın miktar bakımın son zamanlarda ele geçirilen en yüksek kaçak sigara miktarı olduğu öğrenildi

        Operasyon sonucu ele geçirilen kaçak sigaralara el konulurken, tır sürücüsü de gözaltına alındı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler