Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burak CAN/ KIRIKKALE, (DHA)KIRIKKALE'nin Çelebi ilçesinde, dün 2 otomobilin çarpıştığı kazada hayatını kaybeden 6 kişiden 3'ü, Yahşihan ilçesinde toprağa verildi.

        Kaza, dün saat 17.00 sıralarında, Kaman-Karakeçili yolunun İğdebeli kavşağında meydana geldi. Kaman'dan Ankara'ya giden Murat Bostancı (30) yönetimindeki 40 EH 237 plakalı otomobil, Çelebi'den Keskin yönüne giden Veysel Gezici'nin (30) kullandığı 71 ACD 198 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada sürücü Murat Bostancı, eşi Fatma (30) ve oğlu Muhammet Şükrü (10) Bostancı ile diğer araçta bulunan Harun Erkan, hayatını kaybetti. Ağır yaralanan ve Karakeçili Devlet Hastanesi'nde kaldırılan Veysel Gezici ile Keskin Devlet Hastanesi'ne götürülen Özgür Gezici (37) de tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

        Veysel Gezici, Özgül Gezici ve Harun Erkan'ın cenazeleri, otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi. Bugün Dumlupınar Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından 3 kişi, Yahşihan Mezarlığı'nda toprağa verildi. Bostancı ailesinin cenazeleri ise yarın Kırşehir'de toprağa verilecek.DHA-Güvenlik Türkiye-Kırıkkale Burak Can

        2021-09-10 15:03:23

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler