Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni imajı olay oldu - Magazin haberleri
        1

        'Ezel', 'Karadayı', 'Çarpışma', 'İçerde' ve 'Babil' gibi iddialı dizilerin yönetmenliğini yapan Uluç Bayraktar, sevgilisi Alara Hamamcıoğlu ile Emirgan'daki bir mekanda düzenlenen sade bir törenle evlendi.

        2

        Nikaha çok sayıda ünlü isim katıldı. Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer, çifti, Cansu Dere, Aras Bulut İynemli ile sevgilisi Bige Önal, yapımcı Kerem Çatay, Ece Sükan, Özge Özpirinçci, Rıza Kocaoğlu, Engin Öztürk, senarist Ece Yörenç, Barış Falay ve Hazal Subaşı gibi televizyon dünyasının yıldızları davette hazır bulundu.

        3

        DAVETE DAMGA VURDULAR

        Nikah töreninde en dikkat çeken isimler ise Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti oldu. Ünlü oyuncunun eşiyle yer aldığı fotoğraf adeta sosyal medyayı salladı. Çiftin fotoğrafı sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu. Tatlıtuğ, ünlü aktör Brad Pitt'e benzetildi.

        4

        "ÇOCUKLAR GİBİ ŞENDİK"

        Ünlü stilist Başak Dizer, leopar desenli derin yırtmaçlı bir elbise tercih etti. Dizer, paylaştığı bu fotoğrafa, "İki sene sonra giyindik, kuşandık, ilk düğünümüzü kutladık ve gerçekten çocuklar gibi şendik" notunu düştü.

        5

        TATLITUĞ'DAN YENİ POZ

        Yakışıklı oyuncu nikahtan sonra yeni bir fotoğraf daha yayınladı. Bu kez yan profilden poz veren Tatlıtuğ, siyah gömlek giyip, gözlük taktığı fotoğrafa kamera emojisi ekledi. Tatlıtuğ'un bu paylaşımı da takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

        6

        Tatlıtuğ ve Dizer, 2016 yılında Paris'te dünya evine girmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ