Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Darıca Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Darıca Belediye Başkan adayı Muzaffer Bıyık, kentte görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle sahur programında bir araya geldi.

        Cevher Dudayev Parkı'ndaki bir restoranda düzenlenen programda konuşan Bıyık, basın mensuplarıyla sofralarını paylaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

        Bıyık, 5 yıllık süreçte ilçede yaptıkları çalışmalardan ve yeni projelerinden bahsederek, "Bazen adayların afişlerinin kesilmesi var. Benim de afişlerimin kesildiğini görüyorum. Başkalarının afişlerini keserek demokrasi yarışı olmaz. Afişleri kesenleri kınıyorum. Bu işi bizim üstümüze yıkmak isteyenler var. Bu beni üzüyor. İnşallah, bundan sonra ne benim ne de bir başkasının afişinin yırtıldığı bir süreç olmaz." diye konuştu.

        Bıyık, seçimleri kazanarak yeniden belediye başkanı olacağına inandığını, 1 Nisan sabahında yeniden ilçenin sokaklarında olacaklarını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler