Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Adaylar dikkat! KPSS geç başvuru tarihi: KPSS Ön lisans geç başvuruları başladı mı ve ne zaman başlayacak? ÖSYM 2022 KPSS Ön Lisans geç başvuru ücreti ne kadar, kaç TL, nasıl ödenir ve nereye yatırılır?
        1

        Kamu Personeli Seçme Sınavı ön lisans başvuru tarihleri merak ediliyor. ÖSYM tarafından güncellenen sınav ve başvuru takvime göre KPSS ön lisans sınavı 9 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. Sınava az bir süre kalırken adaylar için KPSS geç başvuru tarihlerini haberimizde derledik. Peki, KPSS ön lisans geç başvuru ücreti ne kadar? İşte merak edilenler...

        2

        BAŞVURU TARİHİ UZATILDI!

        Kamu Personeli Seçme Sınavı Ön lisans başvuruları 3 Ağustos Çarşamba günü itibarıyla alınmaya başlandı. ÖSYM, normal şartlarda 15 Ağustos günü bitmesi gereken başvuru tarihini 16 Ağustos'a kadar uzattı. Memur olma hayaliyle sınava girmek isteyen adaylar KPSS Ön Lisans başvurularını 16 Ağustos Salı gününe kadar gerçekleştirdi.

        3

        BAŞVURU TARİHİ UZATILDI!

        Kamu Personeli Seçme Sınavı Ön Lisan başvuruları 3 Ağustos Çarşamba günü itibariyle alınmaya başlandı. ÖSYM, normal şartlarda 15 Ağustos günü bitmesi gereken başvuru tarihini 16 Ağustos'a kadar uzattı. Memur olma hayaliyle sınava girmek isteyen adaylar KPSS Ön Lisans başvurularını 16 Ağustos Salı gününe kadar gerçekleştirdi.

        4

        2022 KPSS ÖN LİSANS GEÇ BAŞVURUSU NE ZAMAN?

        Kamu Personeli Seçme Sınavı Ön Lisans başvuruları 3 - 16 aAğustos günleri arasında gerçekleştirildi. 2022 KPSS Ön Lisans geç başvuruları ise 23 - 24 Ağustos 2022 tarihleri arasında alınacak.

        5

        KPSS ÖNLİSANS BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

        Adaylar, 23 ila 24 Ağustos günlerinde KPSS Ön Lisans geç başvurularını gerçekleştirebilecekler. Başvurular, ÖSYM başvuru merkezleri aracılığıyla ve ya elektronik ortamda ÖSYM'nin intenet sitesi üzerinden gerçekleştirebilecekler.

        2022 KPSS ÖN LİSANS GEÇ BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ.

        6

        KPSS ORTAÖĞRETİM BAŞVURU TARİHLERİ

        KPSS ortaöğretim başvuruları 1 ila 13 Eylül günleri arasında alınacak. Başvuru işlemlerinin sona ermesinin ardından sınav 6 Kas-ım 2022 tarihinde uygulanacak. KPSS ortaöğretim sınav sonuçları ise 1 Aralık'ta adayların erişimine açılacak.

        Haberi Hazırlayan: Tutku Bulut

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ