Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Küçük Furkan son yolculuğuna uğurlandı

        Erzurum Adli Tıp Kurumundaki otopsinin ardından Karaboçan Belediyesine ait cenaze nakil aracına konulan küçükFurkan'ın cesedi Karaçoban Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

        KüçükFurkan'ın morgda bir süre bekletildikten sonra ailesince alınan cenazesi, defnedilmek üzere Budaklı Mahallesi Mezarlığı'na getirildi.

        Mezarlıkta ikindi vakti düzenlenen törene, Erzurum Valisi Okay Memiş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İl Emniyet Müdürü Ahmet Aslan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Bekir Uzun, AFAD İl Müdürü Selahattin Karsli ile çok sayıda vatandaş katıldı.

        FurkanY, kılınan cenaze namazı sonrası dualar eşliğinde mezarlıkta son yolculuğunu uğurlandı.Furkan'ın yakınları defin işlemi sırasında Kürtçe ağıtlar yakarak, gözyaşı döktü.

        REKLAM

        Erzurum Valisi Memiş, daha sonraFurkan'ın annesi ile bir süre görüşüp kendisine başsağlığı diledi veFurkanY. kaybolduktan sonra ekiplerin fedakarca yaptığı arama çalışmaları hakkında bilgi verdi.

        OLAY

        Karaçoban ilçesinde oturanFurkanY, 17 Nisan Çarşamba günü evinin önünde oynarken kaybolmuş, yakınlarının ihbarı üzerine jandarma ve AFAD ekiplerince arama başlatılmıştı.

        Hınıs Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında çocuğun babası F.Y, amcası Y.Y, dedesi E.Y. ve babaannesi S.Y. gözaltına alınmış, baba F.Y, Hınıs Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ