Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya’nın Emet Belediyesi örnek bir projeyi hayata geçirdi. Esentepe Espey Mevkii'nde oluşturulan 'sokak hayvanları yaşam alanı' hizmete girdi.

        Sahipsiz sokak hayvanlarının barınma ve beslenmeleri için oluşturulan yaşam alanında 10 adet küçük kulübe, 1 adet büyük kulübe, 4 adet besi odağı bulunuyor.

        Emet Belediyesi zabıta ekiplerince şehir içinde sahipsiz, başıboş dolaşan köpekler bu merkeze getirilerek, bakımları yapılıyor.

        Ekipler ilçe de fırıncı, kasap ve lokanta esnaflarından temin edilen atık yiyeceklerini yaşam alanına getirerek, sokak hayvanlarını besliyor.

        Uygulamadan oldukça memnun olan vatandaşlar, belediyenin yaptığı hizmetin başlangıç olarak çok güzel bir uygulama olduğunu, ancak geliştirilerek, daha fazla sayıda sokak hayvanlarına sahip çıkılmasını beklediklerini ifade ettiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler