Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim LGS günü toplu taşıma ücretsiz mi, bedava mı? 5 Haziran Pazar 2022 bugün otobüs, marmaray, metrobüs, minibüs, metrobüs ve metro ücretsiz mi olacak?
        1

        5 Haziran Pazar günü yapılacak olan LGS'de sınav yerine gitmek ve sınavdan dönmek için toplu taşıma kullanmak zorunda kalan öğrenciler ve onlara refakat edecek olan veliler toplu taşıma ücretsiz mi olacak sorusuna yanıt aramaya başladı. İki oturumda gerçekleşecek olan sınavın sona ermesi için geri sayım başladı. Peki LGS günü toplu taşıma ücretsiz mi? 5 Haziran 2022 Pazar otobüs, metrobüs, minibüs ve metro ücretsiz mi? İşte merak edilen soruların yanıtları...

        2

        5 HAZİRAN PAZAR LGS SINAVINA GİRECEKLERE ULAŞIM ÜCRETSİZ Mİ?

        Liselere Geçiş Sınavının yapılacağı 5 Haziran Pazar günü öğrencilere ve öğretmenlere toplu taşıma ücretsiz hizmet sunacak. Sınav giriş belgelerini gösteren öğrenciler ve sınavda görevli olduğunu belirten öğretmenler sınavdan 2 saat önce ve 2 saat sonra toplu taşımadan ücretsiz şekilde yararlanabilecek.

        3

        LGS SINAVI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA YAPILACAK?

        Liselere Geçiş Sistemi (LGS) Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 5 Haziran'da gerçekleştirilecek. Birinci oturum Türkiye saatiyle 09.30'da, ikinci oturum ise 11.30'da başlayacak.

        Haberi Hazırlayan: Türker Üner

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ