Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Zahide Yetiş'le 33. bölüm izle - SHOW TV

        Show TV ekranlarının ilgiyle izlenen programı Zahide Yetiş'le, bugün, pedagog Gözde Erdoğan ile güzellik uzmanı Suna Dumankaya'yı konuk ediyor. Erdoğan’ın çocuklarla ilgili psikolojik problemler üzerine ebeveynlere tavsiyelerde bulunacağı programda Habertürk Gazetesi yazarı Dumankaya ise doğal malzemelerle hazırlanan sihirli karışım tarifleri verecek. Zahide Yetiş'le 33. bölümü ile canlı yayınla Show Tv'de

        Türkiye’nin en başarılı doktorları, yaşanmış insan hikayeleri, birbirinden ilginç yemek tarifleri, güzellik, moda, müzik, dalında uzman konuklar, hayatı kolaylaştıran püf noktaları ve daha neler neler...

        ZAHİDE YETİŞ'LE TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

        PEDAGOG GÖZDE ERDOĞAN KİMDİR?

        Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Uzmanı – Aile Danışmanı Pedagog Gözde Erdoğan Hacettepe Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü 4 yıllık lisans programından, 2008 yılında başarı ile mezun oldu. Üniversite bitirme tezini, ‘6 Yaş Çocuğa Sahip Anne Babaların Cinsel Eğitim Konusunda Tutum ve Görüşlerini İncelemesi’ üzerine yaptı. Üniversite eğitimi ile beraber 3 yıl Çağdaş Drama Derneği’nden Yaratıcı Drama Liderlik Eğitimi alarak, beş kurdan oluşan programı tamamladı.

        Mezuniyetinin ardından birçok eğitim ve sağlık sektöründe görev yaptı ve eğitimler verdi. Maltepe Üniversitesi Gelişim Psikolojisi tezli yüksek lisans eğitimini 2012 yılında başarı ile tamamladı. Uzmanlık tezini, ‘13-18 Yaş Obez Tanısı Almış Ergenlerin Anne-Baba Tutumu ve Sosyal Fizik Kaygı ile İlişkisinin Normal Ergenlerle Karşılaştırılması’ üzerine yaptı. Aile tutumları, çocuklarda davranış değiştirme, öfke nöbetleri ve problem davranışlar, çocuklarda cinsel eğitim konusunda uzmanlaştı. Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Uzmanı Pedagog Gözde Erdoğan, çocuk ve aile danışmanlığı, anne-baba eğitimleri, atölye çalışmaları, problem davranışlar, gelişimsel tarama ve takibi, cinsel kimlik kazanımı, çocuklarda anksiyete, kaygı ve korkular, yaratıcı drama ile öğretim ve eğitim danışmanlığı, dil, konuşma ve beceri gelişimi üzerine çalışmalarını devam ettiriyor.

        GÜZELLİK UZMANI SUNA DUMANKAYA KİMDİR?

        Van'da dünyaya gelen Suna DUMANKAYA tüm bildiklerini, doğanın mucizelerini insanlara aktaran ve bir sağlık neferi olarak bilinen Türkiye'nin ilk lokman hatunu olan anneannesi Fatma Öktem'den öğrenmiştir.

        Bu değerli lokman hekimin hazırladığı bitkisel karışımlarla pek çok kişi derdine deva bulmuş, hatta reçetelerinden biri ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'e bile şifa olmuştur. 110 yaşında vefat eden Fatma Hanım, tüm bilgi birikimini torunu Suna DUMANKAYA'ya bırakmıştır.

        Suna Dumankaya, anneannesi Fatma Hanım'dan edindiği bilgilerle kendini yetiştirmiş, ülkemizin bitkisel ürünlerle cilt bakımı yapan ilk bitki bilim ve güzellik uzmanı olmuştur. Bu mucizevî reçeteleri daha büyük kitlelere ulaştırabilmek adına 2007 senesinden itibaren Yeditepe Üniversitesi ile el ele verilip, geçmişten gelen sağlık ve güzellik sırları, günümüz teknolojisiyle harmanlanarak, her cilt tipine uygun kremlerin, vücut ve saç bakım ürünlerinin üretimine geçilmiştir. Kısa bir süre içerisinde oldukça ses getiren ürünler, yazılı ve görsel medyada çok büyük ilgi görmüştür.

        Paylaşmanın yüceliğine inanan Suna Dumankaya, bilgi birikimini aktardığı, doğanın sihirli dokunuşlarını anlattığı "Meslek Sırlarım, Mucize Formüller, Doğal Sağlık ve Güzellik, Doğal Güzelliğin Sırrı ve Güzellik Sırlarım" adlı beş kitap yazmıştır. Sağlık ve güzelliğin lüks değil hak olduğu bilinciyle hareket etmiş ve her fırsatta tüm bunların servet ödemeden de elde edilebileceğini vurgulamıştır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ