Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Pamela Anderson ve Hilal Cebeci buluşacak

        GEÇEN gece Cenk Eren, Oya Aydoğan ve Tanyeli’yi Sortie’de izledim. Gerçekten gazino gecelerini özleyenler kaçırmasın derim. Sahneye ilk Oya Aydoğan çıkıyor. Esprileri, neşesi, şarkıları sahneyi öyle bir dolduruyor ki, tam eski gazino gecelerini hatırlatıyor. Oya Aydoğan, Orhan Gencebay şarkısı söylerken, “Bana kimse şiir yazmadı. Orhan Bey, tüm şarkıları Sevim Emre’ye yazmış. Olacak şey değil. Kadını kıskanıyorum” dedi ve ön masada oturan Yağmur Atacan’a dönüp, “Sen Pınar’a şiir yazdın mı?” diye sordu. Yağmur da “Hep yazıyorum” demez mi? Vallahi ne erkekler var diyeceğim ama bu olaydan birkaç gün sonra Sevim Emre ile konuştum. Sevim Emre de “İlham verene bakmak lazım” diyerek kahkahayı patlattı. Evet aslında o şiirleri yazdıran kadın. Ama ben bilirim ki, Sevim Emre öyle böyle bir kadın değil. Yani Orhan Baba ile büyük aşk yaşamışlar. Orhan Baba’ya ulaşmak isteyen kadınlar Sevim Emre’yi hiç aşamamış. Ama bunu çok ustalıkla halletmiş. Göz göze, diz dize ve hiç ayrılmıyorlar. Bu arada Orhan Gencebay’ın albümü de önümüzdeki günlerde tamamlanacak.

        HER ŞEYİ BİZZAT KOORDİNE EDİYOR

        Müzik severlerin haberi olsun. Ve o geceye tekrar dönersek Oya Aydoğan’dan sonra Tanyeli çıkıyor sahneye. Muhteşem bir şov izletiyor size. Ben Tanyeli’yi izlerken Nesrin Topkapı’yı izliyor gibi oluyorum. Gerçekten de dans etmiyor sanki bir resim yapıyor. Gözünüzü ayırmak istemiyorsunuz. Ve son olarak sahneye aslında oranın patronu Cenk Eren çıkıyor. Her zamanki gibi sahneye ve izleyicisine çok hâkim. Hem patron hem çalışan. Her şeyden haberi var ve koordine ediyor. O yüzden de bu ekip uzun soluklu olur. Zaten olsun da. Çünkü gerçekten birbirini çok tamamlıyorlar. Ve benim o gece mekânda bazı masalar dikkatimi çekti. Biraz saygısızlar. Özellikle Tanyeli dans ederken öyle çok konuşup tabak çanak sesi çıkarıyorlar ki, aman aman. Olacak gibi değil. Biraz daha dikkat etmek gerektiğini düşünüyorum.

        İki panpiş buluşacak

        PAMELA Anderson’ın Patos reklamlarında oynamak için ülkemize geleceği açıklandığında aman aman söylenmedik söz kalmadı. Herkes “Artık Pamela mı kaldı, hem o çok yaşlı” gibi sözler sarf etti. Ah ahh erkekler çok acımasız. Ya da hayat, kadına çok acımasız davranıyor. Oysa ki ben çok iyi hatırlarım erkeklerin Pamela Anderson hayranlığını. Bence hâlâ bir göz ucuyla izleniyor kadın. Yani işte geliyor gelmesine de ortada şöyle bir gelişme de var. Panpiş hayranlarına ilk müjdeyi ben vereyim. Twitter panpişi Hilal Cebeci, Pamela’nın geleceğini duyduğu günden bu yana her gün Twitter hesabında Patos yetkililerine seslenip, “Benim Pamela ile bir araya gelmem lazım. Bizi buluşturun” diye sesleniyordu. Ve yetkililer Hilal’in sesini duymuş ve iki panpişi yan yana getirmeye hazırlanıyor. Şubat sonu buluşacak olan ikili artık bol bol cips mi yer yoksa bol bol fotoğraf çekip Twitter’da mı paylaşır bilinmez ama önümüzdeki günlerde ortalık şenlenecek gibi duruyor.

        Harem’in adresi var mı?

        AMAN tanrım. Muhteşem Yüzyıl’a Mehmet Günsür girdi ortalık yıkıldı. Etrafımdaki her kadın, “Acaba Şehzade Mustafa’nın hareminin adresi var mı?” diye soruyor. Şaka değil gerçekten soruyorlar. Yani düşünün günümüzde, 2012’deyiz. Harem olsun, çok eşli olsun fark etmez. Mehmet Günsür olsun tamam. Hele çarşamba geceleri şöyle twit’ler atılıyor kadınlardan: “Bir tarafta Kıvanç Tatlıtuğ, diğer tarafta Mehmet Günsür, Burak Özçivit. Aman tanrım kalbim duracak galiba”... Aynen böyle diyor kadınlar. Maşallah maşallah ne diyeyim. Aman dikkat kalbiniz durmasın. Ama bazı kadınlar bu erkekleri ekranı ikiye bölerek ya da evin içinde iki televizyondan izliyorlar. Ekranda yakışıklı erkekler günü çarşamba ilan edilmiş durumda. Bu akşam o akşam hanımlar! Şehzade Mustafa’nıza, Malkoçoğlu’nuza, Kuzey’inize hazırlık yapın. Haydi kolay gelsin.

        Sevgililer Günü’nden aklımda kalanlar

        1- Her masada bir kırmızı gül.

        2- Zorla mutlu ve eğlenmeye çalışan çiftler.

        3- El ele, göz göze dolaşanlar.

        4- Sevgililer Günü’nden nefret ediyorum diye dolaşanlar.

        5- Mutlu çiftlere gözlerini kısarak bakanlar.

        6- Birçok kadında kırmızı ruj ve file çorap.

        7- Mağazalarda mutlu alışveriş ilanları.

        8- Twitter’da Sevgililer Günü kutlaması.

        9- İşyerine gelen çiçekler.

        10- “Bak sevgilim çiçek göndermiş” diyen kadınlar.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ