Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Kemal Sunal’ı anma gecesinde yıldız yağmuru !

        Beşiktaş Belediyesi tarafından Akatlar Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘Ustalara Saygı’ gecesinin sekizinci sezonunun ilk anma gecesi dün akşam Kemal Sunal adına düzenlendi. Halit Kıvanç’ın sunuculuğunu üstlendiği Kemal Sunal anma gecesinde Sunal’ın ailesinin yanı sıra birçok oyuncu arkadaşı ve sevenleri geceye katıldı. Şevket Altuğ, Hülya Koçyiğit, Zeki Alasya, Cem Yılmaz, Berna Laçin, Ahmet Gülhan, Haldun Dormen, Kandemir Konduk gibi birçok ünlü isim bu özel gecede hazır bulundu.

        Gecenin en büyük sürprizi ise Kemal Sunal’ın yakın dostu Sezen Aksu oldu. Aksu, Anma gecesine gelerek altı şarkılık mini bir konser verdi. Sezen Aksu, sanat dünyası içerisinde vefa duygusunun bittiğini konuşanlar için ise sert konuşarak, “Aramızda vefa duygusu bitti diyenlere bu gece kapak olsun” dedi.

        Geceye esprileriyle renk katan Cem Yılmaz, Kemal Sunal' ın çok önemli bir isim olduğunu dile getirerek, "Kaybolmuş bir değer değil, mizah ile ilişkisi olan herkes için ilham kaynağı olan örnek aldığımız büyük bir aktördü. Beni de davet ettikleri için çok mutlu oldu.

        Gecede ayrıca Kemal Sunal’ın çok sevdiği iki parça olan ‘Pencereden Kar Geliyor’ ile ‘Mezarımı Derinde Kazın’ adlı parçaları Yavuz Bingöl’de sahnede seslendirdi. Gecenin ev sahipliğini ise Kemal Sunal’ın eşi Gül Sunal, çocukları Ezo – Ali Sunal ve annesi Sultan Sunal yaptı. Kemal Sunal’ın annesi Sultan Sultan gece boyunca duygu dolu dakikalar yaşayarak göz yaşlarına hakim olamadı. Akatlar Kültür Merkezi, Kemal Sunal’ı anma gecesinde oldukça yoğun ve kalabalıktı. ‘Ustalara Saygı’ anma gecesinde Kemal Sunal adına Sunal ailesi ve Nihat Özcan’ın hazırladığı ‘Son Gülen Adam’ belgeselinden de kısa bölümler gösterildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ