Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Müzik Gülben Ergen Kayahan'ı şarkılarla andı

        Pop müzik şarkıcısı Gülben Ergen, kısa süre önce hayatını kaybeden usta sanatçı Kayahan'ı sahne aldığı Mersin'de seslendirdiği şarkılarla andı.

        Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'nin (MTOSB ) Wonasis Resort Hotel'de dün akşam düzenlenen 20'nci yıl balosunda sahne alan Gülben Ergen, sanayiciler ve davetlilerin katıldığı geceye uzun süre liste başı şarkılar içerisinde yer alan 'Çok teşekkür ederim' parçasını seslendirerek başladı. Ergen, zaman zaman masalar arasında dolaşarak hayranları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

        Baloya katılanlara unutulmaz bir gece yaşatan Ergen, kısa bir önce aramızdan ayrılan Kayahan'ı da unutmadı. Kayahan için bir araya gelen 20 sanatçının oluşturduğu 'Kayahan'ın en iyileri' albümündeki 'Devamı var' parçasını da yorumlayan Gülben Ergen, usta sanatçıya Allah'tan rahmet diledi. 'Gönül sayfam' parçasını Kayahan için seslendiren Ergen, şarkıyı söylediği sırada duygulu anlar yaşarken, Kayahan'ın ölümüyle müzik dünyasının acı bir kayıp yaşadığını kaydetti.

        Baloda Vali Özdemir Çakacak, MTOSB Yönetim kurulu Başkanı Sabri Tekli ile eşleriyle birlikte kesilen 20'nci yıl pastasına da eşlik eden Ergen, yaklaşık 2 saat kaldığı sahneden alkış yağmuru eşliğinde ayrıldı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ