Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Şipşak Nicole Scherzinger seksi, Nicole Scherzinger şarkılar, Nicole Scherzinger kiminle beraber, Kylie Minogue kiminle beraber, Kylie Minogue aşk, Kylie Minogue bikini, Kylie Minogue seksi, Cambridge Dükü William, Cambridge Düşesi Catherine bebek
        1

        Prensi anneanneye bıraktılar, olay çıktı

        İngiltere’de tahtın ikinci vârisi olan Cambridge Dükü William ve eşi Cambridge Düşesi Kate’in 7 aylık oğullarını anneanne ve dedesine bırakıp Maldivler’e tatile gitmesi tepki çekti. Geçen yıl 22 Temmuz’da dünyaya gelen Cambridge Prensi George’u, düşesin anne-babasının yanına Berkshire’a bırakıp 1 haftalığına ikinci bir balayına çıkan çifte, Twitter ve “Mumsnet”, “Netmums” gibi annelerin iletişim kurduğu sitelerden tepki yağdı.

        2

        Hamile mi?

        Gittikleri balayı yüzünden büyük tepki toplayan prensesin tekrardan hamile olduğu iddiası ise gündeme bomba gibi düştü. İngiliz gazetelerinden Classicalite'nin haberine göre, 8 ay önce ilk bebeği Prens George’u dünyaya getiren Kate, 3 aylık hamile ve bu defa bir kız bebek bekliyor. Haberde, çiftin mutlu haberi yakın çevreleriyle paylaştığı da belirtildi.

        3

        Hurley'e genç sevgili

        48 yaşındaki oyuncu Elizabeth Hurley, kendisinden 15 yaş küçük Rus oligark Evgeny Lebedev’le aşk yaşıyor

        Avustralyalı eski kriketçi sevgilisi Shane Warne’la defalarca küsüp barıştıktan sonra geçen ay yollarını ayıran İngiliz oyuncu Elizabeth Hurley’nin (48) yeni aşkı, kendisinden 15 yaş küçük olan, Rus asıllı İngiliz vatandaşı Evgeny Lebedev çıktı.

        4

        Hurley, İngiliz Evening Standard ve Independent Gazetesi’nin sahibi olan milyarder 33 yaşındaki işadamıyla, hafta içinde yemeğe çıktı. Ünlü yıldız, eski KGB ajanı ve Rus oligark Alexander Lebedev’in çapkınlıklarıyla ünlü oğlu Evgeny Lebedev’le geceyi geçirdikleri evin önünde otomobile binerken görüntüledi.

        5

        Roberts ve annesi anmaya gitmedi

        ABD’li oyuncu Julia Roberts’in annesi Betty Lou, kızının anmasına katılmadı. Geçen ay intihar eden, annesinin babasından ayrıldıktan sonra yaptığı evlilikten olan Roberts’in kız kardeşi Nancy Motes’u anmak için Santa Monica’daki bir kilisede tören düzenlendi. Törene, Glee dizisinin oyuncularından Jane Lynch ve çok sayıda kişi katıldı. Ancak törene Motes ile arası iyi olmayan üvey kardeşi Julia Roberts ve annesi Betty Lou Motes katılmadı.

        6

        ‘Aşk mutlu, yalnızlık mutsuz ediyor’

        Geçen yıl ekim ayında 2008’den bu yana birlikte olduğu İspanyol manken sevgilisi Andres Velencoso’dan ayrılan Avustralyalı şarkıcı Kylie Minogue, en büyük korkusunun yalnız kalmak olduğunu itiraf etti. Fransız oyuncu Olivier Martinez ve manken James Gooding gibi ünlülerle ilişki yaşayan Minogue (45), aşkın kendisini mutlu ettiğini belirtti ve “Yalnızlık beni mutsuz ediyor; uykum kaçıyor” dedi.

        7

        Sevgilisi için bıraktı

        Maldivler’de tatil yaparken çekilen bikinili pozlarını sosyal medyadaki takipçileriyle paylaşan ABD’li şarkıcı Nicole Scherzinger’in X Factor İngiltere’nin jüri üyeliğini sevgilisi İngiliz Formula 1 pilotu Lewis Hamilton’a vakit ayırmak için bıraktığı belirtildi. Ünlü şarkıcıya yakın bir kaynak, geçen yıl Hamilton’dan ayrılan ancak sonra barışan Scherzinger’in sevgilisinin çoğu yarışında yanında olmak istediğini söyledi.

        8

        Jay-Z sağdıç olacak ama...

        Rap müziğin yıldızı Kanye West, Kim Kardashian'la önümüzdeki aylarda dünyaevine girecek. Düğünde sağdıçlığını Jay-Z’nin yapmasını isteyen West, bunun ancak kameralardan uzak bir düğün olması halinde mümkün olabileceğini çünkü Jay-Z’ nin, ailesinin görüntülenmesini istemediğini açıkladı.

        9

        Kaykaylı baba

        Hollywood'un en yetenekli oyuncularından biri olarak kabul edilen Mark Ruffalo, önceki gün kızı ve eşiyle birlikte New York’ta görüntülendi. Sekiz yaşındaki kızı Bella’yla birlikte kay kay yapan Ruffalo’nun keyfinin hayli yerinde olduğu gözlendi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ