Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Aşk ve Mavi 3. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti izle

        AŞK VE MAVİ 3. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Göreçkiler'in deposunda çıkan yangın sırasında içerde kalan Mavi, İlyas tarafından kurtarılır.Ambulans beklerken, İlyas, Mavi'ye kendisini Göreçkiler'in öldürmek istediğini söyler.Öte yandan Ali, Cemal'in Mavi'yi hapse attırmak için yaptığı planı bozar ve abisiyle kavga eder.

        Bir yandan da Mavi'nin yangında kalmasının sorumlularından hesap sorar.Fazıl, tüm itirazlara rağmen İlyas'ı şoför olarak işe alır.Hasibe, konağa yerleşeceği günün hayallerini kurarken; Mavi ise Göreçkiler'den intikam almak için farklı bir yöntem denemeye karar verir.

        Bundan sonra sırf onlara inat, Ali ile gerçekten karı-kocaymış gibi davranacağı bir evcilik oyununu başlatır.Fatma, Cemal'in bir gece gizlice onu ziyarete gelmesiyle büyük sırrını ona açıklar. Fakat tam bu sırada Mahmut, gelininin dediklerini duyar. Cemal, Mahmut'u sakinleştirmeye çalışırken korkunç bir şey olur.

        AŞK VE MAVİ 2. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Mavi, düğün gecesi Ali'yi bıçaklar fakat tam onu öyle bırakıp gidecekken vicdanına yenik düşüp ambulansı arar. Mavi'nin Ali'yle abisinin intikamını almak için evlendiğini öğrenen Göreçkiler ve Mavi'nin ailesi büyük bir şok yaşarlar. Ali, hastaneye kaldırılırken; Mavi nezarete atılır.

        Ali'nin ailesi, oğullarının Mavi'nin Ahmet'in kardeşi olduğunu bile bile onunla evlendiğini duyunca daha da şaşırırlar. Mavi'nin tutuklandığını öğrenen Ali hastaneden kaçar ve polise gidip her şeyin bir kaza olduğunu söyleyerek Mavi'yi kurtarır. Mavi tekrar Göreçkiler'in konağına döner.

        Konaktakiler Ali'nin kararlılığı karşısında istemeye istemeye Mavi'yi sineye çekerler. Bu arada, babasının Göreçkiler yüzünden öldüğünü düşünen İlyas, intikam almak için Aliler'in deposunu yakar. Fakat hesaba katmadığı bir şey vardır. Mavi, içerde kalmıştır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ