Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Gülümse Yeter 22. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya ve Pamir Pekin’i başrollerinde izlediğimiz “Gülümse Yeter”, 22’nci bölümüyle karşımızda. Yeni bölümde neler olacak? İşte Gülümse Yeter 22. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti...

        GÜLÜMSE YETER 22. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Ahmet'e yakalanan Sarp ve Yasemin panik halde ne yapacaklarını bilemezler. Ahmet aynı çatı altında bu ilişkinin gizli saklı devam etmesine onay vermez. İki aileye de hemen açıklamak ister. Yasemin’in Ayten korkusu Ahmet’i herkese anlatmaktan vazgeçirebilecek midir?

        Gece yarısı Civanlar'a gelen sürpriz misafir, Hasan Efendi'nin unuttuğu anıları hatırlatırken evde yeni bir curcuna çıkmasına sebep olur. Evde yeni bir heyecan yaşanırken Hasan Efendi de geçmişte verdiği kararlarla yüzleşir. Hayatının en mutlu günlerini yaşayan Gül, Seçil'den duydukları karşısında yıkılır.

        Yasemin'i Sarp'tan uzaklaştırmaya çalışan Cem, yeni planında Alara'nın da yardımını alır. Alara yine Sarp ile Yasemin'in arasına girmenin yolunu bulur...

        GÜLÜMSE YETER 21. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Sarp’ın bir anda kendini Alara’nın tuzağında bulması ve Yasemin’in de olaya şahit olması aralarının tekrar açılmasına sebep olur. Ne var ki Yasemin’in Alara’dan kaçmaya niyeti yoktur. Sarp ise bu yanlış anlaşılmayı düzeltmeye çabalarken Cem’in müdahalesiyle işler iyice karşılaşır.

        REKLAM

        Tekrar şoförlüğe geri dönen Hasan Efendi ilk iş gününde paraları çaldırınca itibarını kurtarabilmek için hırsızların peşine düşer. Lütfü ve Ahmet de Hasan Efendi'yi bu macerada yalnız bırakmazlar. Yeni Nermin’in eğlenceli halleri, mutfaktan eksik olmayan yemekler evdekileri mutlu eder, komşular bile Nermin’in bu yeni halinden memnun olur.

        Tahtını Nermin’e kaptırmak istemeyen Ayten, bu durumdan rahatsız olmaya başlayınca Nermin’i eski haline döndürmek için çareyi her derde deva Neriman’da arar. Kemal’in sürpriziyle endişelerinden kurtulmaya çalışan Gül, Seçil’in tekrar hayatlarına girmeye çalışmasıyla ne düşüneceğini bilemez hale gelir.

        O sırada Seçil’den duyduklarıyla şok yaşayan Kemal; içinden çıkılamaz bir durumda kalır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ