Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Baba Candır'da Salih kaçtığı yerde huzur bulabilecek mi?

        Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Berna Koraltürk, Özgün Karaman, Melis Tüzüngüç, Settar Tanrıöğen ve Tolga Pancaroğlu'nun yer aldığı Baba Candır 58. yeni bölümüyle bu akşam izleyicisinin karşısına çıkacak. Yeni bölümde Salih'in nerede kaldığını sosyal medya sayesinde öğrenir ve herkesten gizli Salih'in olduğu yere gider. Salih kaçtığı yerde huzur bulabilecek mi? İşte Baba Candır 58. bölüm fragmanı ve bölüm özeti...

        BABA CANDIR 58. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

        TRT 1 ekranlarının sıcacık aile dizisi Baba Candır’ın 58. Bölümünde Salih tüm soruları doğru yanıtlayarak istediği sonuca ulaşır ve kazandığı tüm parayı kendisi ile aynı hastalığı paylaşan kişilere yardım için ayırır. Fakat Salih'in süprizleri daha bitmemiştir. Çocuklarına bir mektup bırakarak nereye gittiğini söylemeden evi terkeder. Çocuklar babalarının nereye gittiğini bilmez fakat Nermin'in babalarının yerini bildiğinden de habersizlerdir.

        REKLAM

        Nermin, çocuklara babalarının kafa dinlemeye ihtiyacı olduğunu söyler ve çocukları kendi hayatlarına devam etmeleri konusunda ikna eder. Fakat Nesrin, Salih'in nerede kaldığını sosyal medya sayesinde öğrenir ve herkesten gizli Salih'in olduğu yere gider.

        Haluk ve Ece başkanlık rövanşı için holdingte yeni bir iddaya girerler. Eski karakterini geride bırakıp hiçbir şeye gülmeyen Haluk'u güldürmek için Ece, Ceylan ve Emrecan türlü türlü oyunlar oynarlar. Fakat katıldığı futbol maçının finalinde yine herkes Haluk’u oyun oynuyor zannetse de Haluk bu sefer oyun oynamamaktadır.

        Salih kaçtığı yerde huzur bulabilecek mi? Haluk bu sefer girdiği iddaa karşısında ne gibi zorluklar yaşayacak?

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Salih, Yiğit'in hırsızlık yaptığını anlayınca onunla yüzleşmenin yollarını arar. Bu sırada Aysima'nın da hırsızlıktan dolayı kendini töhmet altında hissetmesi Salih'in iyice üzülmesine yol açar.

        Haluk, Ece ile girdiği bir iddia karşısında başkanlık koltuğunu Ece'ye kaptırır. Ece Haluk'a ders vermek için oturduğu başkanlık koltuğunda, Haluk'un büyük kandırmacası ile karşı karşıya gelir.

        REKLAM

        Emrecan'a gelen oyunculuk tekliflerini menajeri olarak Ceylan değerlendirir. Ceylan Emrecan'ın büyük bir oyuncu olmasını isterken, kendi kıskançlığı ortaya çıkar.

        Salih'in bir süredir hazırlandığı Altın Petek bilgi yarışmasının günü gelir çatar. Salih bütün soruları doğru vererek finale doğru emin adımlarla ilerler. Fakat final sorusundan önce yaptığı açıklama ile herkesi şok edecektir.

        Emrecan oyunculuk alanında başarılı olabilecek mi? Haluk bütün aileye karşı oyunda amacına ulaşacak mı? Salih’in çocuklarından gizlediği bilgisi nedir?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ