Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Vatanım Sensin 17. bölüm ne zaman? Vatanım Sensin neden yok?

        Başrollerini Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak'ın paylaştığı Vatanım Sensin, 17. bölümüyle bu akşam ekranlara gelecekti. Fakat dizinin 17. bölüm fragmanı yayınlanmayınca izleyicileri merak sardı. Peki Vatanım Sensin 17. bölümü ne zaman yayınlanacak? Vatanım Sensin neden yok?

        VATANIM SENSİN 17. BÖLÜMÜ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

        Osmanlı İmparatorluğu'nun son dönemini ve İzmir'in Yunan işgali dönemini konu edinen Vatanım Sensin, 17. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacaktı. Ancak bilinmeyen bir sebepten dolayı dizi bu hafta yayınlanmayacak. Dizinin 17. bölümü 2 Mart Perşembe günü yayınlanacak.

        VATANIM SENSİN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Vatanım Sensin'in 16. bölümünde olaylar şu şekilde gelişecek;Cevdet, ölümden beter olan sürgün yıllarına geri dönmek istememektedir ancak tutuklanması elini kolunu bağlar. Cevdet'in durumu, Azize'nin içini acıtsa da Tevfik'e verdiği sözden geri dönmeyeceğini herkese açıklar.

        Cevdet'in sonu ise Tevfik'in bayramı olur. Hücredeki kan kardeşini son kez göreceğini düşünen Tevfik, onun canını yakmaktan büyük haz alır. Bu sürede Cevdet, sadece kaçmasının da bir çözüm olmayacağını anlamıştır. Aynı zamanda görevine geri gelmek zorundadır; ancak bu neredeyse imkansız gibi gözükmektedir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ