Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Adı Efsane 9. bölüm fragmanında Tarık ve Seçil arasındaki savaş büyüyor!

        Kanal D'de yayınlanan Adı Efsane dizisi 3. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümündeTarık, Bahar’la hissettikleri hakkında ilk kez açık açık konuşur! Peki yeni bölümde neler olacak? İşte Adı Efsane 9. yeni bölüm fragmanı ve bölümden tüyolar...

        ADI EFSANE 9. BÖLÜMDE TARIK VE SEÇİL ARASINDAKİ SAVAŞ BÜYÜYOR

        Takipçileriyle 9. randevusuna çıkacak olan Adı Efsane'de olaylar şöyle gelişecek:

        Tarık, Bahar'a olan duygularını açık açık konuşmaya karar veriyor. Bahar ise uzun süredir kimseye açmadığı kalbini Tarık'a açmaya hazırdır.

        Fakat, hesaba katmadığı, göz ardı ettiği bir şey vardır. Sibel, her şeyi göze alarak Hakan’a olan aşkını itiraf eder; ama, bunu yaparken Hakan’ın vereceği tepkiyi hesaba katmamıştır. Hakan artık iki yük taşımaktadır omuzlarında. Kıvanç’tan aldığı para yüzünden Melis’ten uzak dururken, Sibel’in itirafıyla Melis’in karşısına çıkması hepten imkansız hale gelmiştir...

        REKLAM

        Bahar, uzun süredir kilitli tuttuğu kalbini Tarık’a açabilecek mi? Melis, Hakan’ın Kıvanç’tan niçin para aldığını öğrenebilecek mi? Sadık gördüklerini Fiko’ya anlatacak mı?

        GEÇTİĞİMİZ BÖLÜMLERDE NELER OLMUŞTU?

        HAKAN'IN KIVANÇ'LA YAPTIĞI ANLAŞMAYI ÖĞRENEN MELİS NE YAPACAK?

        Adı Efsane 8. bölümde olaylar şöyle gelişti: Melis hayati tehlikeyi atlatıyor! Tarık, özlemlediği hayata kavuşur; Kıvanç ise, Hakan'ı hedefine alır!

        Babasının gitmesine engel olan Melis özlemlediği aile yaşantısına başlamıştır! Tarık için Zeynep'in doğumgünü anı mutluluğun tablosu gibidir. Kızlarının yanısıra Bahar ve can dostunun da yanında olması hayata tutunmasına katkıda bulunmuştur.

        REKLAM

        Bahar'ın annesi kızının Tarık ile olan yakınlığından şikayetçidir! Bahar'ın geçmişteki hatasını tekrar edip üzülmesinden korkmaktadır! Onu uzaklaştırmak için elinden geleni yapmaya kararlıdır!

        Senet parasını Kıvanç'tan alan Hakan ise, düştüğü durumdan habersiz Melis'e karşı ne yapacağını düşünmektedir! Kıvanç, Hakan'ın aldığı borcun sebebini Melis'e farklı anlatır! Melis'in kızgınlığı Hakan'ın suratına tokat olarak yansır!

        Tarık, Bahar ile ilgili duyguları konusunda nasıl bir adım atacak? Bahar, annesine karşı çıkacak mı? Melis ile Hakan aralarındaki anlaşmazlığı çözebilecek mi?

        MELİS AMELİYATTAN SAĞ ÇIKABİLECEK Mİ?

        Adı Efsane 7. bölümde; Seçil haklı çıkmıştır, Tarık kızlarına babalık yapmayı becerememiştir. Hakan, Melis’in vurulmasının suçlusunun kendisi olduğunu düşünmektedir. Seyfi’nin alacaklıları, borcu biran önce ödemesi konusunda Hakan’a baskı yapmaya devam ederken Hakan bu işin nereye varacağını tahmin bile edememektedir.

        Tarık baba olmak için verdiği mücadeleye devam edebilecek mi?Ailesinin yükünü tek başına sırtlanan Hakan, onları Seyfi’nin borç batağından kurtarabilecek mi?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ