Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Vatanım Sensin 21. son bölüm fragmanı ve özeti

        Kadrosunda Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak'ın yer aldığı Vatanım Sensin, 21. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümde Azize, Cevdet'i affedecek mi? İşte Vatanım Sensin 21. bölüm fragmanı ve özeti...

        VATANIM SENSİN YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Eşref Paşa’nın ölümünün ardından Kuvva’nın başına kimin geçeceği hayati önem arz eder. Cevdet, Paşa’nın vasiyetini açıklayan pusulanın kime emanet edildiğini bir an evvel öğrenmek zorundadır. Zira deşifre olması tüm ailenin katledilmesi demektir.

        Vasili, Kuvva’nın cesaretini hepten kırmak adına, Cevdet’e Eşref’in cenazesini şehirde gezdirmesini emreder. Tevfik’in boynuna tasmasını geçiren Charles ise, Paşa’nın suikastinden de korkunç alçaklıklar peşindedir. Cevdet’in Azize’nin gebeliğini öğrenmesi, an meselesidir. Leon yazdığı mektubu asıl sahibine; Hilal’e verir. Hilal’e göre ise, Yıldız’dan çok daha büyük bir engel vardır bu aşkın önünde...

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Postanede soygun yapan Ali Kemal ve Mehmet, Leon ve kumanda ettiği Yunan askerlerine yakalanırlar. Mehmet kaçmayı başarırken, Leon Ali Kemal’I tutuklar. Postaneye gelen Hilal, ağabeyi Ali Kemal’in tutuklanıp infaz edilecek olmasına göz yummaz. Leon’dan hoşlanan Hilal, kalbi ve ağabeyi arasında gider ve Leon’u durdurmak için kurşun sıkar.

        Postanedeki çatışma haberini duyup gelen Cevdet, gördüğü manzara karşısında büyük bir şaşkınlık yaşar. Hastaneye kaldırılan Leon’un gözlerini açıp her şeyi itiraf etmesi Hilal ve Ali Kemal’in sonu olacaktır. Bunun farkında olan Ali Kemal ve Mehmet, Leon’un uyanmadan ölmesi için bir plan yaparlar.

        Hilal ise ilk defa kalbini Leon’a açma niyetindedir. Yüzüne söylemediklerini, Leon uyurken dile getiren Hilal, beklemediği bir karşılık alır. Leon uyanır ve Hilal ile ilk defa yüzleşme fırsatı yakalar. Leon’un yazdığı mektup, annesi Veronika için büyük bir yıkım olur.

        REKLAM

        Cevdet ile İngiliz Charles Hamilton’ın yüzleşmesi, yeni hesaplar doğurur. Charles ile Eşref Paşa’nın iş birliği yaptını öğrenen Cevdet, onları durdurabilmek için yeni bir adım atmak zorundadır.

        VATANIM SENSİN 19. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        İtilaf Devletleri’nin İzmir’e yolladığı İngiliz ajan Charles Hamilton, gelir gelmez hazırlanan saatli bombayı Kordon’da patlatır. Eşref Paşa’nın konuşma yapması için cesaretlendirdiği Azize ve kızlarının da bulunduğu meydanda patlayan bomba, büyük bir felakete neden olur. Yüzbaşı Yakup ve Cevdet şifreyi çözmüş olsalar da bombanın patlamasına engel olamazlar.

        Cevdet’in karşılaştığı manzara ise oldukça acıdır. Kızı Yıldız’ın ölümle pençeleşmesine sebebiyet veren bomba, Cevdet’i kahreder. Azize ise bombadan Cevdet ve Yunan Ordusu’nu sorumlu tutar.

        Cevdet ile yeniden karşı karşıya gelen Azize, bu durumun sorumlularını bulmak için gözünü karartmaya hazırdır. Tevfik de patlayan bomba ile Charles’ın bir ilgisi olduğunu düşünür.

        Yunan Ordusu’nun neden olduğu düşünülen bu hain saldırı, Ali Kemal ile Leon’u da karşı karşıya getirir. Yıldız’ın acısını yüreğinden atamayan Hilal ise Leon’u vurmak için bir dakika bile düşünmeyecek durumdadır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ