Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon İstanbullu Gelin ne zaman başlayacak? İstanbullu Gelin yeni sezon

        Yapımcılığını Onur Güvenatam'ın yaptığı yönetmenlik koltuğunda Zeynep Günay Tan ve Deniz Koloş'un oturduğu, senaryosunu ise Teşrik-i Mesai'nin kaleme aldığı İstanbullu Gelin 16. bölümüyle sezon finali yapmıştı. Dizi severler, İstanbullu Gelin'in ne zaman yeni sezon yapacağını araştırıyor. Peki, İstanbullu Gelin ne zaman başlayacak? Yeni sezon fragmanı yayınlandı mı?

        İSTANBULLU GELİN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

        Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver'in paylaştığı İstanbullu Gelin 16. bölümüyle sezon finali yaparak tatile girmişti. Merakla beklenen dizinin yeni sezona ne zaman başlayaağı araştırılıyor. Dizi severler, İstanbullu Gelin'in yeni sezon bölümlerini Eylül ayından itibaren Star Tv ekranlarından izleyebilecek. Dizinin yeni sezon fragmanı henüz yayınlanmadı.

        REKLAM

        İSTANBULLU GELİN SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

        Faruk sakladığı sır altında daha fazla ezilmek istememekte, Süreyya öğrendiği gerçek ve Faruk arasında kendini sıkışmış hissetmektedir.

        Esma dengeleri korumaya çalışırken, Adem sessizliğini bozmuş, son kozunu oynamak için harekete geçmiştir.

        Faruk ve Süreyya her şeyin hallolacağına inandıkları noktada ise büyük bir acıyla sınanacaklardır.

        İSTANBULLU GELİN OYUNCULARI

        FARUK BORAN (ÖZCAN DENİZ)

        Ailesinden devraldığı otobüs firmasını genişleten ve ülkenin ünlü iş adamları arasına giren müzmin bekar Faruk, bir yandan tesadüfen tanıştığı ve adeta çarpıldığı Süreyya ile ilişkisinin getirdiği sorunlarla uğraşırken; diğer yandan birden bire hayatına giren düşmanı Adem’le başa çıkmaya çalışacaktır. Üstelik bu düşman aileyi temellerinden sarsacak bir sırla gelmektedir.

        REKLAM

        SÜREYYA DENİZ (BORAN) (ASLI ENVER)

        Küçük yaşta ailesini kaybeden Süreyya, baş döndürücü güzelliği, güçlü kişiliği ve sağlam duruşu ile dikkatleri hemen üzerine çekmektedir. Süreyya’nın mütevazi yaşamı Bursalı iş adamı Faruk Boran’a ilk görüşte aşık olması ile tamamen değişir.

        ESMA BORAN (İPEK BİLGİN)

        Bursa’nın en eski ve köklü ailesine mensup Esma Hanım, Boran konağının tek hakimidir. Kocasını kaybettikten sonra kendini dört oğluna adayan Esma Hanım’ın elbette ki en büyük hayali ailesine layık bir gelin adayıdır. Tam da o adayı bulmuşken Faruk, Esma Hanım’ın asla onaylamayacağı Süreyya’yı eve getirir. Esma Hanım’a karşı bu evliliği kabul ettirmek ne Faruk ne de Süreyya için kolay olmayacaktır.

        REKLAM

        FİKRET BORAN (SALİH BADEMCİ)

        Her zaman abisinin başarılarının gölgesinde kalmış ve bunu hiç bir zaman kabullenememiştir. Fikret, abisinin evlenmesiyle delicesine aşık olduğu İpek’e kavuşur. Ancak İpek’in onu asla sevmemesi zaten zayıf olan karakterini iyice çökertecek ve sırf abisine zarar vermek adına bütün aileyi etkileyecek seçimlere sevk edecektir.

        İPEK DOKUYUCU (BORAN) (DİLARA AKSÜYEK)

        Esma hanımın ikinci gelini, Fikret’in eşi. Son derece güzel ve çekici görüntüsüne rağmen içi kötülüklerle dolu bir kadın. Faruk’un eşi olamamanın hırsını Süreyya’ya kötülük ederek ve Esma Hanımın yerine göz dikerek çıkarmaya çalışacak.

        ADEM SEZGİN (FIRAT TANIŞ)

        Boran ailesinden, ama özellikle Faruk’tan alacağı intikam ateşiyle yaşayan, aileye ait ne varsa almaktan başka bir şey düşünmeyen kapkara bir adam. Beklenmedik bir sırla ortaya çıkan bu düşman, Boran ailesini temellerinden sarsacaktır.

        OSMAN BORAN (GÜVEN MURAT AKPINAR)

        İlkeli, dürüst, içine kapanık ve hassas tabiatlı Osman, olayların eksik olmadığı konakta her zaman Süreyya’nın yanında yer alacak, imkansız aşkını unutmak için annesinin münasip gördüğü bir kızla evlenecektir.

        REKLAM

        MURAT BORAN (BERKAY HARDAL)

        Boran kardeşlerin en küçüğü. Deli dolu, haylaz, günün getirdiklerine göre yaşayan, herhangi bir tasası olmayan biri. Annesin gücünü arkasına almış olmasına rağmen hayatın gerçeklerini biraz zor yollardan da olsa öğrenecek.

        ŞAHAP DOKUYUCU(HAKAN ALTINER)

        İpek’in babası. Sessiz, kendisiyle ve çevresi ile barışık, gamsız bir adamdır. Kızı İpek’e çok düşkündür. Her zaman çok sevdiği kızın aldığı tüm kararları sorgulamadan destekler.

        KIYMET DOKUYUCU (NERGİS ÇORAKÇI)

        İpek’in annesi. Esma’nın çocukluktan beri arkadaşı. Evde baskın bir karakter olmasına rağmen kızıyla başa çıkamıyor. Her zaman yanında olsa da onun hırslarının farkında.

        SENEM (NESLİHAN YELDAN)

        Süreyya’nın teyzesidir. Günlerini televizyonun karşısında tembellikle geçiren, lafını kimselerden sakınmayan sıra dışı bir karakter. Geçmişinde kaybolup gitmiş biri. Süreyya’nın Bursa’ya gelin gitmesi Senem’in hayatında yepyeni bir sayfa açacaktır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ