Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İtalya Manchester United'dan Kim Min-Jae hamlesi: Çılgın teklif! - Futbol Haberleri
        1

        Manchester United'da transfer hareketliliği sürüyor. Savunma hattı güçlendirmek isteyen Kırmızı Şeytanlar Kim Min-Jae için harekete geçmeye hazırlanıyor.

        2

        Erik ten Hag'ın kadroda görmek istediği 26 yaşındaki Güney Koreli oyuncuyu yaz transfer döneminde kadrosuna katmak için harekete geçilecek.

        3

        İngiliz basınından The Sun'ın haberine göre; Manchester United, Kim Min-Jae'nin sözleşmesinde bulunan 45 milyon euroluk serbest kalma maddesinden 15 milyon euro daha fazlasını Napoli'ye ödemeye hazır.

        4

        Teknik direktör Erik ten Hag'ın özellikle istediği Güney Koreli stoperin transferini garanti altına almak isteyen Manchester United'ın kısa süre içinde Napoli'den yanıt beklediği ifade edildi.

        5

        Başarılı savunmacıya Guardiola'nın da hayran olduğu aktarılmıştı. Yeni sezonda Güney Koreli stoperi kadrosunda görmek isteyen takımlar arasında, Manchester City, Chelsea ve PSG'de bulunuyor.

        6

        NAPOLİ TAKIMDA TUTMAK İSTİYOR

        La Gazzetta dello Sport'un haberine göre ise Napoli'nin yıllık maaşı 2 milyon euro olan Güney Koreli yıldıza yıllık 6 milyon euro teklif yaptı ve beklemeye geçti.

        7

        Napoli yıldız oyuncuya teklif ettiği yeni sözleşmeyle serbest kalma maddesini kaldırmak istiyor. Kim Min Jae'nin tercihinin ise Premier Lig'ten yana olduğu biliniyor.

        8

        Napoli, geçen yaz Fenerbahçe’den Kim Min-jae'yi transfer ettikten sonra 45 milyon euro serbest kalma bedeli ve bu maddenin 2024’ten itibaren İtalya dışındaki kulüpler için geçerli olduğuna dair bir madde sözleşmesine koymuştu.

        9

        Bu sezon lig şampiyonluğu yaşayan Napoli'de 43 maçta forma giyen Güney Koreli yıldızın piyasa değeri Transfermarkt'e göre 50 milyon Euro olarak biliniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ