Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Manisa'da 4,8 büyüklüğünde deprem!

        Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre, saat 15.40'ta Manisa'nın Akhisar ilçesi Karaborklu merkez üssü olan 4,8 büyüklüğünde, yerin 8,6 km derinliğinde bir deprem oldu. AFAD verilerine göre ise depremin büyüklüğü 4,5 olarakgerçekleşti.

        MANİSA'DA 3,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE BİR DEPREM DAHA

        AFAD'dan yapılan açıklamaya göre Manisa'nın Akhisar ilçesinde 21.43'te 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 7 km olarak açıklandı.

        MANİSA HALKI SOKAKTA BEKLİYOR

        Manisa'nın Akhisar ilçesinde, meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki deprem sonrasında Karabörklü Mahallesinde yaşayan vatandaşların endişeli bekleyişi devam ediyor. 22 Ocakta meydana gelen 5.4 büyüklüğündeki deprem sonrasında Karabörklü Mahallesindeki evi ağır hasar gören Ümmü Gülsüm Çokdinç (65), "Depremden dolayı çok korktuk. Biz evimizin bahçesinde kurulan çadırda yaşıyoruz. Ama yine de korkuyoruz. Arada sırada yemek yapmak için eve girmek zorunda kalıyoruz. Tam da evde olduğum sırada deprem oldu. Dizlerim tutuldu. Hemen kendimi dışarıya attım. Rabbimden tek dileğimiz bu depremlerin bir an önce son bulmasıdır dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ